Βαθμολογία

«Πιθανό να φύγω από τη Σουόνσι»

Ανοιχτή άφησε την «πόρτα» της αποχώρησής του από τη Σουόνσι ο Μπαφετιμπί Γκομίς, ο οποίος τόνισε πως χρειάζεται χρόνο να σκεφτεί, την ίδια ώρα που οι εκπρόσωποί του θα έχουν συνάντηση με ανθρώπους των «κύκνων», συζητώντας για το μέλλον του στην ομάδα. Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η παραμονή του Μπαφετιμπί Γκομίς στη Σουόνσι.

Μιλώντας στο «Canal +», ο Γάλλος στράικερ χαρακτήρισε «πιθανή» την αποχώρησή του από τους «κύκνους», αποκαλύπτοντας παράλληλα πως οι δύο πλευρές θα έχουν άμεσα συζητήσεις για να παρθεί η τελική απόφαση αναφορικά με το μέλλον του.

«Όταν ο Μπονί ήταν εδώ, ήταν προγραμματισμένο να παίξω έναν συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, αλλά αυτό δεν ήταν το ζήτημα. Σήμερα, ρωτάω τον εαυτό μου πολλά πράγματα. Χρειάζομαι χρόνο να σκεφτώ. Με έχουν πλησιάσει ομάδες. Δεν ξέρω τι θα συμβεί», δήλωσε αρχικά.

«Αν θα φύγω; Είναι πιθανό. Είναι προγραμματισμένο να συναντηθούν οι εκπρόσωποί μου με τους εκπροσώπους της Τσέλσι. Μετά θα έχω μία συζήτηση με τους εκπροσώπους μου για να βρούμε την καλύτερη λύση. Θέλω να μείνω στο εξωτερικό. Είναι αλήθεια ότι δεν έχω έναν μικρό αριθμό ομάδων που με έχουν πλησιάσει», ανέφερε.