Βαθμολογία

«Μην κοροϊδεύετε τον Τζέραρντ»!

Το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ στο περυσινό μεταξύ τους παιχνίδι, που κόστισε ουσιαστικά τον τίτλο στη Λίβερπουλ, έχει γίνει τραγούδι στα χείλη των οπαδών την Τσέλσι, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να εκφράζει την ενόχλησή του για το συγκεκριμένο «πικάρισμα». Μεγάλος είναι ο σεβασμός που τρέφει για τον Στίβεν Τζέραρντ ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Το λάθος του αρχηγού της Λίβερπουλ στο περυσινό παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι, που έδωσε την ευκαιρία στον Ντεμπά Μπα να κάνει το 2-0 μέσα στο «Άνφιλντ», στερώντας ουσιαστικά από τους «κόκκινους» τον τίτλο, διακωμωδείται από τους φίλους των Λονδρέζων.

Το σύνθημα λοιπόν που έχουν δημιουργήσει οι «μπλε» οπαδοί, δεν αρέσει καθόλου στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος τόνισε πως ένας παίκτης σαν τον Τζέραρντ, αξίζει σεβασμό.

«Οι οπαδοί μας έχουν ένα σύνθημα για εκείνον που δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει καθόλου. Ίσως κάποιες φορές να έχει πλάκα, αλλά το να το λες συνέχεια, ειδικά όταν ένας παίκτης σαν αυτό αξίζει σεβασμό, δεν το χρειαζόμαστε. Έχουμε τόσα άλλα συνθήματα, που δεν χρειαζόμαστε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.