Βαθμολογία

Αποχώρησε από τον Αγροτικό Αστέρα ο Χατζηλιάδης

Παρελθόν από τον Αγροτικό Αστέρα αποτελεί και επίσημα ο Ανέστης Χατζηλιάδης έπειτα από 1,5 χρόνο παρουσίας στον σύλλογο του Ευόσμου. «Η Π..Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει τη λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τον Ανέστη Χατζηλιάδη. Ευχόμαστε στον 23χρονο αμυντικό κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο Χατζηλιάδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ότι παρά το μικρό χρόνο παραμονής του πρόλαβε να δεθεί με την ομάδα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους «πράσινους» κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Πέρασα μόλις 1,5 χρόνο στην ομάδα, αλλά σίγουρα δέθηκα μαζί της. Έζησα πανέμορφες στιγμές που είναι αδύνατο να ξεχάσω. Έκανα φίλους και πήρα μαθήματα που με βελτίωσαν σαν ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο», τόνισε ο Ανέστης στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του και συμπλήρωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθώ μέσα από την ομάδα. Θέλω επίσης να εκφράσω την εκτίμηση μου για τον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα που με στήριξε στις δύσκολες στιγμές και με αγκάλιασε στις επιτυχίες που ζήσαμε μαζί. Θέλω να του ζητήσω να συνεχίσει να στηρίζει αυτή την ομάδα, στην οποία ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον επιστρέψω».