Βαθμολογία

«Καμία σχέση δεν περνάει 365 μέρες σε ροζ σύννεφο!»

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εφημερίδα Real news και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη και αναφέρθηκε στην κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου.

Η γνωστή παρουσιάστρια σε ερώτηση για τις φήμες χωρισμού με τον σύντροφό της, απάντησε «Καμία σχέση δεν περνάει 365 μέρες σε ροζ σύννεφο! Υπάρχουν προβλήματα και κρίσεις. Ο Μάνος είναι ένα πολύ καλό παιδί με πολλές ευαισθησίες. Κάτι άλλο δεν έχω να πω, ούτε και θέλω. Και σε παρακαλώ να το σεβαστείς. Άλλωστε, ο κόσμος έχει πιο σοβαρά πράγματα για να από όσα γίνονται στη σοουμπίζ».

Όσο για το αν είναι ωραίο να κάνεις ό,τι σου λέει η καρδιά σου, η Ναταλία είπε «Είναι ωραίο γενικά. Όχι μόνο για εμένα. Είναι βασικός νόμος και κανόνας της ελευθερίας, της ατομικής ελευθερίας, αυτό το πράγμα. Να μπορούμε να ζούμετη ζωή μας όπως τη θέλουμε, χωρίς να ενοχλούμε τον δίπλα μας και χωρίς να πληγώνουμε τους άλλους ανθρώπους. Για εμένα αυτό σημαίνει ελευθερία».

Σχετικά, δε, με τη σχέση της με μικρότερο άντρα και τα σχόλια που ακούστηκαν για αυτό το θέμα, ανέφερε «Δεν ζούμε πλέον στον Μεσαίωνα και δεν είμαι και η μοναδική Ελληνίδα που έκανε κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι γενικά παραέγινε φασαρία για αυτό το πράγμα, ενώ στην ουσία τα media ασχολούνται και όχι οι κανονικοί άνθρωποι. Αυτό το θέμα στην Ελλάδα: τείνουμε να δίνουμε πολύ μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα που στην ουσία είναι φυσιολογικά και για τα οποία ο καθημερινός Έλληνας δεν δίνει την παραμικρή σημασία. Έχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα οι άνθρωποι από το με ποιον τα έχει η Γερμανού».

«Το “για πάντα” μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αλλά είναι μια πολύ δύσκολη πραγματικότητα, η οποία μπορεί να συμβεί κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και απαιτεί και από τους συντρόφους γενναίες ποσότητες ωριμότητας, κατανόησης, υπομονής και τεράστιες δόσεις χιούμορ» κατέληξε.