Βαθμολογία

«Τέτοιες νίκες σε κάνουν δυνατότερο»

Τα εύσημα στην ομάδα του απέδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ για την εμφάνιση κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας την σημασία τέτοιων νικών (2-0) αφού «σε κάνουν δυνατότερο».

«Νομίζω ότι ήμασταν πειθαρχημένοι, καλά οργανωμένοι, είχαμε ενότητα και γενικά κρατήσαμε καλά τον έλεγχο του αγώνα. Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στις αντεπιθέσεις.

Παίξαμε ψηλά στο δικό τους μισό και πιο βαθιά στο δικό μας και δούλεψε. Ο κόσμος βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα, ξεχνάει ότι είχαμε πρόβλημα με τους τραυματίες στην άμυνα. Όπως είδατε σήμερα έχουμε καλό κεντρικό δίδυμο, αλλά τους χρειάζεται χρόνος.

Το πρώτο γκολ παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Σήμερα το πετύχαμε πρώτοι. Επιτέλους πήραμε μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας. Αυτό που είναι πιο θετικό είναι πως επιστρέφει η πίστη στην ομάδα με τέτοια αποτελέσματα. Το να νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις πράγματα, είναι σημαντικό.

Ο Καθόρλα ήταν πολύ καλός το τελευταίο διάστημα, αλλά σήμερα ήταν εξαιρετικός και έπαιξε μεγάλο ρόλο στη νίκη μας. Η ομάδα αμύνθηκε καλά και του έδωσε πολύ την μπάλα.

Απ’ έξω φάνηκε να υπάρχει πέναλτι. Θα το δω και πάλι, αλλά από τον πάγκο έμοιαζε να υπάρχει παράβαση. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε το δεύτερο τέρμα μας πιο νωρίς αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε.

Σήμερα σκοράραμε και αλλάξαμε πολλά πράγματα, ακόμη κι αν το χορτάρι δεν ήταν καλό. Στο παιχνίδι κόντρα στην Λίβερπουλ ήμασταν κοντά στο να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα τα καταφέραμε. Είναι σημαντικό να παίρνεις εκτός έδρας νίκες, σε κάνει δυνατότερο» ανέφερε ο τεχνικός της Άρσεναλ.