Βαθμολογία

Ρέντναπ: «Κανένα άγχος»

Η ΚΠΡ δεν λέει να συνέλθει φέτος, όμως ο Χάρι Ρέντναπ δεν αγχώνεται ούτε στο ελάχιστο. Παρά τη νέα ήττα (2-0) που ήρθε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το απόγευμα του Σαββάτου, ο Χάρι Ρέντναπ υποστήριξε ότι ουδέποτε του έχει ασκηθεί πίεση από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τόνι Φερνάντες.  

Οι Ρέιντζερς αδυνατούν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο την τρέχουσα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, στην άμεση επιστροφή τους στα «σαλόνια» έπειτα από μόλις μια χρονιά στην Τσάμπιονσιπ. Ο Χάρι Ρέντναπ ανέβασε πολύ γρήγορα την ομάδα, όμως φέτος δεν καταφέρνει να παρουσιάσει αξιόλογο έργο επί χόρτου.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να αρχίσει να σκέφτεται ότι χάνει πόντους και ενδεχομένως να τεθεί θέμα αντικατάστασής του μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στο ματς με τη Γιουνάιτεντ, ο κόουτς των Λονδρέζων είπε:

«Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου. Ούτως ή άλλως, είναι επιλογή του αφεντικού τι θα κάνει... Δεν σημαίνει όμως πως επειδή έγραψε κάτι κάποιος σε κάποια εφημερίδα θα πρέπει να το πιστέψουν όλοι ή να το θεωρούν δεδομένο. Όσες φορές έχω μιλήσει με τον Τόνι Φερνάντες, δεν μου έχει αναφέρει ποτέ κάτι για το μέλλον μου, ούτε με έχει προειδοποιήσει, ούτε με έχει πιέσει. Όλα όσα λέγονται και γράφονται είναι ανούσια».