Βαθμολογία

Δίκαιη νίκη για τους «πιτσιρικάδες»

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε το νεανικό σύνολο της Ομόνοιας, απέναντι στον Ελευθεριακό, για την 13η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας, ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και κατάφερε να φτάσει σε μια δίκαιη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές του Λάζαρου Λαζαρίδη, άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό, όταν ο Κυριακίδης έκανε το 1-0. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Γιαννακό, Γκόνα, Κυριακίδη και Δημητρέλη. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τον Μπικούλη, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε υπέρ των γηπεδούχων, μέχρι και την διακοπή για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια πέτυχε και δεύτερο τέρμα, όταν ο Γκόνας έκανε το 2-0 στο 55ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, ο Ελευθεριακός έχασε και δυο ευκαιρίες με τον Καραφίλι, ενώ στο 70ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Βάιος Γκαραβέλης, για εκτός φάσης χτύπημα σε ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας.

Έτσι, το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού με την Ομόνοια να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο, ενώ από την άλλη, ο Ελευθεριακός παρέμεινε στους 7 βαθμούς και την προτελευταία θέση.

Ομόνοια(Λάζαρος Λαζαρίδης): Καρακούλιας, Βαλιάκος(60’ Πιτσίλκας), Γαρνέλης, Θανάσης, Αγγλόπουλος, Μπίλλης(80’ Πλίτσης), Δούρος, Γκόνας(70’ Πράτος), Κυριακίδης, Δημητρέλης, Γιαννακός.

Ελευθεριακός: Τσανάς, Παπαχρήστος, Γκαραβέλης Β., Φροξυλιάς(65’ Καραγκούνης), Αποστολάρας, Δεληγιάννης Δ., Γκαραβέλης Ευθ., Δεληγιάννης Β., Καραφίλι, Δάλλας, Μπικούλης(73’ Λύτρας).

Διαιτητής: Φακής Βοηθοί: Μίχος, Κόκκας.

Γιώργος Μητσιούλης