Βαθμολογία

Ξύπνησε ορεξάτος ο Λαρισαϊκός

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε το πρωί της Κυριακής ο Λαρισαϊκός, απέναντι στον Ηρακλή Πλατανουλίων, για την 13η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι, αν και είχαν αρκετές ευκαιρίες, έμειναν πίσω στο σκορ από νωρίς, ενώ στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Λάρισας έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, διασφαλίζοντας ουσιαστικά την νίκη της.

Μετά από μια φλύαρη και μη ουσιαστική των Πλατανουλίων, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, φτάσαμε στο 8ο λεπτό, όταν ο Τσιμπουκλής, πετάχτηκε με προβολή, μπροστά από τον Κυριάκη και άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια, ο Ηρακλής Πλατανουλίων, έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Αλμπάν και Τσοπάνογλου, να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με το υπάρχον 1-0, να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, ενώ δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι ο κακός αγωνιστικός χώρος, δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Τελικά, στο 75ο λεπτό, ο Παναγιωτίδης, έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Γιώργη και αυτός έκανε το 2-0, τελειώνοντας ιδανικά την φάση και σιγουρεύοντας την νίκη για την ομάδα του.

Λαρισαϊκός(Μανώλης Μπατσαράς): Πατέτσος, Κούνδουρος, Γενητσεφτσής, Φλορίν(60’ Μικερτζής), Θεοχαρίδης, Σαγάνης, Ρομουλίνο, Παναγιωτίδης, Γιώργης, Ευθυμιάδης(75’ Τζέτζικας), Τσιμπουκλής.

Ηρακλής Πλατανουλίων(Γιάννης Νίκας): Κυριάκης, Κωστίμπας, Παπαλέξης, Ζαμπόγιας, Νότας, Τσοπάνογλου, Πινιάρης, Καρκατζιάς, Παπαδόπουλος(70’ Ματράκης), Κουκουβάγιας(75’ Κωστούλας), Αλμπάν.

Γιώργος Μητσιούλης