Βαθμολογία

Κρίθηκε στο πρώτο ημί(Χ)ρονο

Ισόπαλη με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελασσόνα 2013 και τον Ιπποκράτη, που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής, για την 13η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας.

Οι δύο ομάδες, αν και είχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν να πετύχουν και άλλα τέρματα, τελικά δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας με την ομάδα της Λάρισας, να βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση, μιας και θέλει τους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει την κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν στο πρώτο μέρος, όταν ο Φωτίου είχε δοκάρι. Στο 38ο λεπτό, ο Κουτσιμάνης βγήκε μόνος του σε μια αντεπίθεση και με ατομική ενέργεια, άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1 για τον Ιπποκράτη. Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε πολύ για την ομάδα του Γιάννη Εμμανουήλ, μιας και η Ελασσόνα 2013 κατάφερα να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα με τον Δρυστέλλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιπποκράτης είχε ακόμα ένα δοκάρι, στο 55ο λεπτό μετά από ένα σουτ του Κιούση, ενώ στην επαναφορά, η μπάλα κατέληξε στον Τσουμάνη, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

Ελασσόνα 2013(Χρήστος Γκαλίτσιος): Γελαδάρης, Μίχης, Παπακυριάκος(41’ Κουσογιάννης), Γεωργούλης, Γκαραβέλης, Μπούτλας, Γεωργούλας(46’ Σεμερτζίδης), Καλτέκης, Δρυστέλλας, Τριανταφύλλου(85’ Τσαπακίδης), Καρυπίδης.

Ιπποκράτης(Γιάννης Εμμανουήλ): Βλιτσάκης, Τσουμάνης(90’ Πασιάκος), Κατσογιάννης, Κουμαντζέλης, Δαούλας, Μπούζο, Μικερτζής, Κιούσης(60’ Ροκούδης), Κουτσιμάνης, Φωτίου(77’ Ρόμνιος), Τσιόγκας.

Γιώργος Μητσιούλης