Βαθμολογία

Σε ξέφρενο ρυθμό τα Βούναινα

Ευρεία νίκη, με σκορ 0-5 πήρε η ομάδα των Βουναίνων, μέσα στην έδρα του Μυραϊκού, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας, στο παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής, στο γήπεδο του Διλόφου Λάρισας, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν την απόλυτη υπεροχή στο παιχνίδι και κατάφεραν να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη, διατηρώντας την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι, όταν στο 10ο λεπτό, ο Ζαφειρίου εκτέλεσε ένα έμμεσο, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι, στην συνέχεια κάτω και να απομακρύνεται. Οι άνθρωποι του Μυραϊκού, έχουν παράπονα για αυτήν την φάση, καθώς θεωρούν ότι η μπάλα χτυπώντας κάτω πέρασε την γραμμή, ωστόσο ο διαιτητής δεν έδειξε την σέντρα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Στο 15ο λεπτό, τα Βούναινα, άνοιξαν το σκορ, με τον Σταύρο Τσαπράζη, που έγραψε το 0-1. Στο 30’, ο Γκέκας, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Κώστας Χριστοδούλου, μετά από μπαλιά του Σταύρου Τσαπράζη, έκανε το 0-3, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μυραϊκός προσπάθησε να απειλήσει και δημιούργησε κάποιες φάσεις με τους Νέστορα, Ζαφειρίου και Τουρβάτσιο, ωστόσο, τα Βούναινα έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα, με τον Σταύρο Τσαπράζη. Το τελικό 0-5, σημείωσε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, ο Τικταπανίδης, που πέρασε στο παιχνίδι στο 60ο λεπτό.

Μυραϊκός(Θανάσης Κατσανούλης): Καραφέριας, Αθανασίου, Βλάνδος(60’ Σιώκος), Καραγιάννης, Ζαχαριάς, Κυριακάκης, Μπαντούλης, Τουρβάτσιος(65’ Χασιώτης), Τσιάρας(55’ Μπλιάτσιος), Ζαφειρίου, Νέστορας.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Ματούλας, Ντουρουντάκης(65’ Αθαναηλίδης), Αγγλόπουλος Δ., Φαρμάκας, Παλάσκας, Γκέκας, Τσαπράζης Στ.(60’ Τικταπανίδης), Μερτζανίδης, Λεμονής, Χατζηλιάδης Κ.(60’ Κοκκάλας), Χριστοδούλου Κ.

Γιώργος Μητσιούλης