Βαθμολογία

Στο 84’ ήρθε η νίκη για την Δήμητρα Γιάννουλης

Έστω και αργά, μόλις στο 84΄, καρποφόρησε η υπεροχή της Γιάννουλης στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής για το τοπικό πρωτάθλημα, ανάμεσα στη γηπεδούχο ομάδα και το φιλοξενούμενο Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και λίαν αθλητικό, παρότι οι αντίπαλες ομάδες αγωνίσθηκαν δυνατά και σε αρκετά γρήγορο ρυθμό, με εκατέρωθεν καλή κυκλοφορία της μπάλας, φθάνοντας πολλές φορές οι επιθετικοί και των δύο πλευρών στις περιοχές των τερμάτων, όπου όμως έλειπαν τα τελειώματα των φάσεων εξ ου και ο χαμηλός δείκτης του σκορ (1-0 υπέρ της Γιάννουλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι).

Παρατηρητής αγώνα και διαιτησίας ο μέχρι πρότινος διαιτητής ΕΠΣΛ Αντώνης Βαλιώτης, ο οποίος συζητά πριν το παιχνίδι με τον πρόεδρο της Δ. Γιάννουλης Ηλία Κουλουψούζη

Οι γηπεδούχοι έδειξαν καλή συνοχή σαν ομάδα, προσπαθώντας τόσο με μπαλιές από το κέντρο όσο και με πλαγιοκοπήσεις να υπερκεράσουν την αντίσταση του αντιπάλου, ο οποίος ωστόσο ήταν καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο, επιδιώκοντας με αντεπιθέσεις να πλασαριστεί επικίνδυνα στην περιοχή του Παναγιωτόπουλου.

Οι 2 τερματοφύλακες, Παναγιωτόπουλος της Γιάννουλης (δεξιά) και Μπαταβάνης της Μελιβοίας, πριν την έναρξη του ματς, στο οποίο υπήρξαν αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά

Από τις λιγοστές καλές φάσεις του πρώτου ημιχρόνου ξεχώρισαν στο 20΄ όταν κοντινό πλασέ του Καραβασίλη κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Μελιβοίας, στο 26΄ ο Σπανός επιχείρησε σουτ από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαταβάνη και ο Γεωργούλας στο 38΄ σούταρε από καλή θέση πάνω στα πόδια του τερματοφύλακα της Γιάννουλης.

Στο δεύτερο μέρος παίχθηκε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο, πιέζοντας οι γηπεδούχοι περισσότερο σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, με τους φιλοξενούμενους να μη το βάζουν κάτω, καθώς δεν είχαν τίποτε να χάσουν, πιστεύοντας ότι βρίσκονταν πολύ κοντά στο βαθμό της ισοπαλίας.

Πίσω από τη σίτα, στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, σχολιάζουν τα περί παιχνιδιού και όχι μόνο ο πρώην κοινοτάρχης Γιάννουλης Γιάννης Δαβλέρης, με τον Η. Κουλουψούζη και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Δήμητρας Στ. Ζουρλαδάνη

Ο Μάτος είχε ένα καλό σουτ στο 50΄, περνώντας η μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Μπαταβάνη. Ο ίδιος παίχτης με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 76΄ ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Μελιβοίας σε δύσκολη απόκρουση με τις γροθιές.  

Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα παρατηρήθηκε κάποιος εκνευρισμός τόσο μεταξύ των παιχτών όσο και στους πάγκους των 2 ομάδων, χωρίς ωστόσο να χαλάσει η καλή συνολικά αγωνιστική εικόνα.

Στο 84΄ σημειώθηκε πέναλτι στην περιοχή των φιλοξενουμένων από χέρι του Πρατσά μετά από σέντρα του Καραβασίλη και κεφαλιά του Φιλιπούλη. Εκτέλεσε εύστοχα ο Φιλιπούλης σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, κερδίζοντας δίκαια η Γιάννουλη τη Μελιβοία με σκορ 1-0.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Κ. Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος, Φιλιπούλης, Καλούσης, Εμμανουήλ, Μπαμπάλης, Καραβασίλης (93΄ Γκαλγκανόπουλος), Μανάκας, Μάτος (91΄ Κοντοδήμος), Κοταρέλας (71΄ Φατούρας), Σπανός.

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ (Απ. Έξαρχος): Μπαταβάνης, Πρατσάς, Καρβούνης (70΄ Λιάκος), Κατσιάνος, Σουφχάρας, Λουκάνικας, Πασιάς Π., Παπαηλίας, Γκόλαντας (75΄ Ζάρας), Γεωργούλας, Γκουντάρας Ηλ.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των κ. Ευστρατίου Ευστράτιου, Τσακνάκης Δήμητρας και Τσακνάκη Πέτρου.