Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τους Αγίους Αναργύρους

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στους Αγίους Αναργύρους ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Τερψιθέας. Τελικό σκορ 1-0 και νίκη για το συγκρότημα του Γιώργου Παπαντωνίου. Από την αρχή οι ομάδες μπήκαν δυνατά, ήταν παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις και χωρίς ρυθμό.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 35’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Βιλανάκης από εκεί και πέρα υπήρξε με αφορμή την αποβολή ένταση στο ματς εντός και εκτός τεσσάρων γραμμών, οι διαιτητές αποσύρθηκαν για επτά λεπτά ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και στη συνέχεια ξεκίνησε και πάλι το ματς.

Στην επανάληψη δεν έχουμε καταγράψει καμία αξιόλογη φάση, μέχρι το 60’ όπου είχαμε το γκολ. Από σέντρα του Αμαρλαριώτη στην πλάτη της άμυνας, βρέθηκε μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή ο Πλιάγκας και με σουτ έκανε το 1-0. Η ομάδα της Τερψιθέας πίεσε από εκεί και πέρα χωρίς όμως να καταφέρει κάτι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διαιτησία ήταν πολύ καλή και στάθηκε άξια των περιστάσεων.

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Πλιάγκας, Ευαγγέλου, Σαλγκάμης, Τασιός (90’ Σουλτσιώτης), Μούμος, Αμαρλαριώτης, Βιλανάκης.

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Καραμπούζης, Παπαδημητρίου, Παραφέστας (40’ λ.τ. Τσιώμης), Μουμίν, Τσούτσας, Μπαλαμώτης, Μολάς, Κουρούκας, Ταστεμερίδης, Τσένος (46’ Σιαμαντούρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντόπουλος Ι., Δεληγιάννη Ε., Χατζηλιώντας Α.