Βαθμολογία

Ατρόμητος τεσσάρων αστέρων!

Ένα μεγάλο τρίποντο πήρε παλικαρίσια ο Ατρόμητος Δασοχωρίου την Κυριακή το πρωί μέσα στον Βρυότοπο με σκορ 2-4! Ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε πάθος, δύναμη, φάσεις και έξι γκολ!

Της Βάσως Γκατζούλη

Αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς ο Βρυότοπος στο 9’ και στο 30’ διπλασίασε τα τέρματά του η ομάδα του Ατρομήτου είχε άλλα να πει και να δείξει! Έτσι στο 40’ μείωσε, στο 55’ ισοφάρισε, στο 65’ έκανε την ανατροπή και στο 80’ το τελικό 2-4. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους που εκτός των τερμάτων που πέτυχαν έκαναν πολύ σπουδαίες φάσεις.

Στο 9’ ο Σπυρόπουλος με ωραία γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 30’ ο Μανδραβέλης πάσα ακριβείας στον Σπυρόπουλο και αυτός με σουτ έκανε το 2-0. Στο 40’ ωραία πάσα του Ακριβόπουλου στον Σαχινάϊ και αυτός με σουτ στο αριστερό διαγώνιο παραθυράκι έκανε το 2-1.

Δύο λεπτά πριν το φινάλε ο Βάννης με σουτ στην περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει το Μάνο που έβγαλε με υπερένταση. Στο 45’ όμορφο σουτ του Μανδραβέλη έβγαλε ο Αγοραστός. Στο 47’ από πολύ κοντά ο Τσιρόπουλος πήρε την κεφαλιά και την έστειλε ελάχιστα άουτ.

Στο 49’ ωραίο σουτ ο Τσιρόπουλος από κοντά έβγαλε ο Παπανικολάου. Στο 53’ ύστερα από κόρνερ του Σαχινάϊ ο Βάνης από πολύ κοντά έχασε μοναδική ευκαιρία.

Στο 55’ φάση διαρκείας αρχικά με τον Σαχινάϊ, μετά με τον Ακριβόπουλο και τελικά η μπάλα έφτασε στον Δαμασιώτη στον οποίο έγινε πέναλτι, εκτέλεσε ο Ζαμπούλης και έγινε το 2-2.

Ένα λεπτό μετά ο Σαχινάϊ από πολύ κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία έδιωξε ο Μάνος. Στο 60’ ο ίδιος παίκτης έχασε κάτι παρόμοιο. Στο 62’ ο Κακαδίτσης έκανε το σουτ έβγαλε ο Μάνος. Στο 65’ κόρνερ ο Δαμασιώτης απέκρουσε ασταθώς ο Μάνος πήρε το ριμπάουντ ο Ακριβόπουλος έκανε το σουτ στο γάμα και έκανε το 2-3.

Στο 67’ σέντρα του Δαμασιώτη από το κέντρο, πήρε ο Κακαδίτσης η μπάλα δίπλα στο δοκάρι. Στο 75’ ωραίο σουτ ο Καρυπίδης για τον Βρυότοπο η μπάλα άουτ.

Στο 80’ κόρνερ ο Παλάτζας, στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα, την πήρε ο Ζαμπούλης και έκανε το 2-4. Στο 82’ εκτέλεσε φάουλ ο Σαχινάϊ με υπερένταση έβγαλε ο Μάνος. Στο 83’ ο Κακαδίτσης από πολύ κοντά έβγαλε ο Μάνος. Στο 85΄φάουλ από τα 40 μέτρα ο Ζαμπούλης, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.

Ένα λεπτό πριν το τέλος, ο Σαχινάϊ από πολύ κοντά έκανε το σουτ, έβγαλε ξανά ο Μάνος και στο 91’ ο Σαχινάϊ μόνος του έφτασε σχεδόν απέναντι από το Μάνο και έστειλε τη μπάλα άουτ.

* Η νίκη του Ατρόμητου Δασοχωρίου ήταν αφιερωμένη στον κ. Σάκη Κυρίτση που είχε την ονομαστική του εορτή και είναι μέλος της διοίκησης και ποδοσφαιριστής της ομάδας.

* Ο Βρυότοπος ανακοίνωσε τους εξής παίκτες: Στέλιος Γκαμπέτας επιθετικός μέσος από τον Αμπελωνιακό, Καρυπίδης Μιχάλης ακραίος από τον Αμπελωνιακό, Τσιρόπουλος Γιάννης ακραίος από Ροδιακό, Δράμης Ιωάννης μέσος από Ροδιακό, Δημηρτζής Βαγγέλης ακραίος ελεύθερος από ομάδα των Γρεβενών και Κουτσιμάνης Ιωάννης μέσος από Ιπποκράτη.

Βρυότοπος (Βασίλης Γιοβανόπουλος): Μάνος, Χατζηλιόντας (28’ Ψύρρας), Μπιζιώτας (62’ Λιάκος), Γκαμέτσας, Λέτσιος, Γκαμπέτας, Καρυπίδης, Τσιρόπουλος (70’ Νταλακούρας), Φιλιππίδης, Σπυρόπουλος, Μανδραβέλης.

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Μιχάλης Μαλαμάς): Αγοραστός (46’ λ.τ. Παπανικολάου), Κωσταρέλος (46’ Μπουχλαριώτης), Τσέτσιλας, Σκριάπας, Βάνης, Σαχινάϊ, Μαντζαφλάρας, Ζαμπούλης, Δαμασιώτης (78’ Παλάτζας), Ακριβόπουλος, Κακαδίτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης Ν., Τάνας Ι., Νάκας Χ.