Βαθμολογία

Πέρασε ανανεωμένος από τον Παραπόταμο

Νίκη με σκορ 0-1 κατάφερε να πάρει ο Αχιλλέας Φαρσάλων, μέσα στην έδρα του Κεραυνού Παραποτάμου, δείχνοντας αρκετά ανανεωμένος, μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την ανάληψη της θέσης του προπονητή για ακόμα μια φορά από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία, κυρίως στο πρώτο μέρος, χωρίς να καταφέρουν κάτι ουσιαστικό, ενώ στο δεύτερο μέρος, ο Αχιλλέας κατάφερε να πετύχει το γκολ που του χάρισε τους τρεις πόντους.

Ο Κεραυνός, είχε δύο τετ-α-τετ με τον Άρη Καπετάνιο, στο 20ο και το 30ο λεπτό, ενώ στο 40’ ο Παππάς σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κουτσουκέρα. Έτσι, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με το σκορ να είναι στο ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αχιλλέας, ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, όταν στο 55ο λεπτό της συνάντησης ο Σβερκούλης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Αποστόλης Τσιανάκας έπιασε μια κεφαλιά, που αποκρούστηκε από τα σώματα, αλλά στην επαναφορά ο Πατσιούρας με σουτ, κατάφερε να κερδίσει τον Τζιουζέπε και να κάνει το 0-1. Από εκεί και πέρα, η ομάδα των Φαρσάλων, έχασε ευκαιρίες με τους Βούλγαρη, Μπένο και Καραθανάση, με το 0-1, να μένει μέχρι το τέλος.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Τζιουζέπε, Μπέτσιος(46’ Καρανίκας), Γκουγκουλιάς(65’ Σαΐτης), Δαλακώνης, Κολοβός, Παππάς(80’ Σερίφης), Τάκε, Κόκκινος, Κουκουτσέλος, Καπετάνιος, Συκιώτης.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Πατσιούρας, Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Απ., Τσιούλης, Αντωνιάδης, Κατσανάκης(64’ Τλούπας), Κομισόπουλος, Μπένος(87’ Βόπης), Βούλγαρης, Σβερκούλης(80’ Καραθανάσης).

Γιώργος Μητσιούλης