Βαθμολογία

Δεν του αντιστέκεται κανείς!

Καμία αντίσταση δεν συνάντησε ο Αμπελωνιακός ούτε από την ΑΕΔ Νίκαιας, της οποίας και επιβλήθηκε στην έδρα του με σκορ 4-1. Μεγάλη εμφάνιση από τον Κακαβίτση που πέτυχε δύο τέρματα και κέρδισε ένα πέναλτι και από τον Γρηγορίου που σκόραρε επίσης δύο φορές.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με σουτ του Κακαβίτση, ενώ στο 25' ακυρώθηκε γκολ του Τριανταφυλλόπουλου για την Νίκαια ως οφσάιντ.

Στο 28' ο Κακαβίτσης κέρδισε πέναλτι και ο Γρηγορίου που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε για το 2-0.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου στο 48' και πάλι ο Κακαβίτσης αυτή τη φορά με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσετιροκλή, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-0.

Το 4-0 για την ομάδα του Τάκη Παραφέστα πέτυχε ο Γρηγορίου με σουτ μέσα από την περιοχή στο 65' πετυχαίνοντας και αυτός δεύτερο γκολ.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τριανταφυλλόπουλος με όμορφη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο 90'+3' ο Παλάσκας αστόχησε σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Ρόκα, Γκόλτσιος (65' Βούκιας), Κοτούλας, Πρικάκης (75' Πατρίκιος), Κούρο, Μπίκος, Τσετιροκλής (60' λ.τ. Κουρούμαλος), Γρηγορίου, Κακαβίτσης, Παλάσκας.

ΑΕΔ Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας (72' Γρηγορίου), Χούσα (45' Ολομάνι), Χονδρονάσιος, Δεμέστιχας, Γκερλιώτης, Γκατζούλης Δ., Μπακαρτζής, Πανδρεμένος, Γκατζούλης Λ. (72' Ανδρεόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Γκουζιώτης.

Διαιτητές: Κομισόπουλος Σ., Μακρής Κ., Τζιμούρτος Β.