Βαθμολογία

Έκανε την έκπληξη παίρνοντας το τοπικό ντέρμπι

Ο Δαμασιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με την Δόξα Βλαχογιαννίου, καθώς κατάφερε να κερδίσει μέσα στην έδρα του γειτονικού χωριού, με σκορ 0-2 για την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Σίγουρα, αυτήν η νίκη αποτελεί μια σημαντική ανάσα για το συγκρότημα του Χρήστου Λόλα, στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με τους Κοντοθανάση, Λιόλιο και Τζιόλα, ωστόσο δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα, με αποτέλεσμα όσες προσπάθειες έκαναν, να μην έχουν κατάληξη την αντίπαλη εστία.

Από την άλλη, ο Δαμασιακός, χωρίς να δημιουργήσει ιδιαίτερα πολλές φάσεις, κατάφερε να είναι πιο ουσιαστικός και να πετύχει δύο τέρματα, από ένα σε κάθε ημίχρονο, τα οποία του χάρισαν το πολύτιμο τρίποντο.

Μόλις στο 5ο λεπτό της συνάντησης, ο Γωγάκος με σουτ έγραψε το 0-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λόλας έκανε το 0-2 στο 65ο λεπτό, σφραγίζοντας την νίκη για τον Δαμασιακό, που στην συνέχεια παίζοντας καλή άμυνα κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και να φύγει νικητής από το Βλαχογιάννι.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Τσακάλλι, Μήσιος Δ., Αθανασούλης, Μεζίνι, Παναγιώτου, Μήσιος Ν.(46’ Αναγνώστου), Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Πατσιωτός, Τζιόλας, Δήμος(85’ Γεωργούλης).

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Μούργκας, Μπακαΐμης, Αυλογιάρης, Λόλας, Τσιτουρτζής(80’ Οικονόμου), Τσιάλτας, Σεΐζης(75’ Δούκας), Μπουκουβάλας, Γωγάκος(65’ Μπουνές), Καρακάνος.

Γιώργος Μητσιούλης