Βαθμολογία

Βαθμός με παράπονα για Μακρυχώρι και Χάλκη

Ο Αετός Μακρυχωρίου απέσπασε βαθμό σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στον Πλατύκαμπο με τον Ηρακλή Χάλκης που χρησιμοποιεί προσωρινά το γήπεδο ως έδρα. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων δεν είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα τους έπαιξε για σχεδόν ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα για αποβολή την οποία θεωρούν άδικη.

Παράπονα όμως έχει και ο Ηρακλής. Οι άνθρωποι των γηπεδούχων διαμαρτύρονται για ένα οφσάιντ, που δόθηκε πάνω στον Τζατζάκη στο 52' και ενώ ο χαρισματικός επιθετικός έβγαινε τετ-α-τετ.Επιπλέον, ζητούν πέναλτι για μια ανατροπή του Ρέψη μέσα στην περιοχή στο 87', αλλά και για την αποβολή του Γουργιώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα προς το τέλος του αγώνα, καθώς θεωρούν ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ, πριν το αμυντικό του Γουργιώτη.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα ευτύχισε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 12', όταν ο Φουσίκας μετά από ωραία ομαδική συνεργασία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η ομάδα της Χάλκης κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πριν το ημίχρονο, αφού στο 44' ο Ρέψης με κοντινή προβολή έπειτα από εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 1-1 που έμελλε αργότερα να είναι και το τελικό σκορ.  

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για τον Αετό, καθώς στο 49' ο Χρόνης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Φάση για την οποία διαμαρτύρεται έντονα το Μακρυχώρι.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να έχουν πάρει και την νίκη, εάν οι Φουσίκας, Πίκος και Αργύρης ήταν πιο εύστοχοι στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Ευκαιρίες είχε όμως και ο Ηρακλής με μεγαλύτερες αυτές των Τζατζάκη, Κοτάκου, Παπαδημητρίου και Κώστα Κουσιώρα.

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Κωστάντος, Σταμάτης, Γουργιώτης, Πρίφτης, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Ρέψης, Βογιατζής Χρ., Τζατζάκης (55' Κοτάκος), Παπαδημητρίου, Κουσιώρας Κ. (75' Τσιλιάκος).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Καρκαντάς, Πίκος, Χρόνης, Καλπίας, Παυλόπουλος, Αργύρης, Τέας (83' Κοιλούκος), Φουσίκας, Νικούλης (89' Μπουζιώνας), Γκαραλιάκος (53' Βάσιος).

Διαιτητές: Τσιτσανούδης Β., Καρακώστας Α., Κοτούμπας Δ.