Βαθμολογία

Πέρασε από τη Νεάπολη η Αστραπή!

Ένα γειτονικό Λαρισινό ντέρμπι διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στη Νεάπολη όπου ο τοπικός Ηρακλής αναμετρήθηκε με την Αστραπή Νέας Πολιτείας. Τελικό αποτέλεσμα 1-3 σε ένα ματς με τέσσερα γκολ και πολλές απουσίες και για τις δύο ομάδες!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς παρά τις πολλές απουσίες και στο πρώτο 20λεπτο έδειξαν τις διαθέσεις τους. Μάλιστα στο 28’ ο Ζαφειρίου με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0. Στο 40’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Πότσης δέχθηκε απευθείας την κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα στον Αποστόλου.  

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι που και αυτοί αγωνίστηκαν με πολλές βασικές απουσίες να ισοροπήσουν το ματς κα να κάνουν το 1-1 με πλασέ του Χασιώτη. Δέκα λεπτά μετά ο Καλτσάς έκανε το 1-2 από πάσα του Αρσένη. Το τελικό 1-3 σημείωσε με ωραία ατομική ενέργεια ο Σουλτούκης στο 75’.

Ηρακλής Λάρισας (Κώστας Τσότσος): Μαγαζιώτης, Γιαννακόπουλος, Καρλιάμπας, Πότσης, Μούτσιος (55’ Κόλιας), Νάστας, Ντουνούδης, Τσέλιγκας, Φιλίππου, Ζαφειρίου, Μπέης.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Τάτσιος, Μπαντζέλας Β., Παπαμάνος, Χασιώτης, Φλώρος, Καλτσάς, Κολιοφούτης (86’ Ψωμολιάς), Σουλτούκης (80’ Μπάνος), Μπάρδας (46’ Αρσένης), Αποστόλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης Ν., Γκανάτσιου Ε., Αναστασίου Γ.

Χρήστος Γκατζούλης