Βαθμολογία

«Διπλό» με Τσιρογιάννη ο Δωτιέας!

Μία ακόμη νίκη σημείωσε ο Δωτιέας Αγιάς που πάει από το καλό στο καλύτερο! Μετά την μεγάλη πρόκριση επί του Άρη, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου πέρασε και από την Άρτα αφού κέρδισε την τοπική Αναγέννηση με σκορ 0-1. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής Θωμάς Τσιρογιάννης στο 63’ που με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το πολύ όμορφο γκολ!

Ο Δωτιέας παρατάχθηκε στην Άρτα με πολλές απουσίες (16 παίκτες ήταν η αποστολή) και χαρακτηριστικό ήταν πως ο τερματοφύλακας Σταυράκης πήγε μόνος του την τελευταία στιγμή στην Άρτα και έπαιξε, αφού είχε υψηλό πυρετό.

Παρά τα προβλήματα λοιπόν η ομάδα του Δωτιέα πήρε ένα μεγάλο διπλό σε μια δύσκολη έδρα. Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μόνο στο πρώτο μέρος και μάλιστα αναγκάστηκαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο να παίξουν και με παίκτη λιγότερο! Αυτό έκανε ευκολότερο το έργο της ομάδας της Αγιάς που στο φινάλε πανηγύρισε μια επαγγελματική νίκη!

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Δημολιός, Πετρουζέλης, Κόκκας, Γούτος, Κουρδής, Λάϊος, Κατσίκης, Τσιρογιάννης (70’ Λούγκος), Τσατσαλίδης (92’ Σελήνης), Κουβελάς (88’ Τσακάλι).