Βαθμολογία

Δεν σταματά πουθενά ο Τύρναβος!

Μεγάλη νίκη, σπουδαίο διπλό για τον Τύρναβο που πέρασε και από την πόλη των Σερρών κερδίζοντας τον τοπικό Εθνικό με σκορ 0-1. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Όττα στο 42’.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Τύρναβος αφού στο 92’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κυριάκος. Το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη έπαιξε έξυπνα τον αντίπαλο, σημείωσε και ένα γκολ και στην επανάληψη κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και στο φινάλε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη που τον ανεβάζει σημαντικά στην βαθμολογία.

Το φιλμ του αγώνα

24’ Καλό σουτ του Ποκόνγκ, έφυγε μόλις άουτ η μπάλα.

32’ Με δυσκολία στη γωνία του ο Πρίφτης έβγαλε το σουτ του Χατζηδημητρίου του Εθνικού.

42’ Λάθος του Χατζηδημητρίου που ουσιαστικά δίνει ασίστ στον Όττα κι αυτός κάνει το 0-1 για τον Τύρναβο!

86’ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Πρίφτη να βγάζει με πολύ δυσκολία την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναστέφσκι.

Εθνικός Σερρών (Ντ. Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος (46’ Κοντσίδης), Μερεσιώτης, Κουκόλης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου (65’ Ναστέφσκι), Σαββίδης, Λαζαρίδης, Μαρίνου, Tσιλούλης, Ελευθεριάδης (46’ Κρεββατάς).

Τύρναβος (Α. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Ποκόνγκ (75’ Γεωργίου), Όττα, Κυριάκος, Παπασάββας (58’ Μιλουτίνοβιτς), Χαλούλος, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Ντατίδης.