Βαθμολογία

Έπεσε... Κεραυνός στον Όλυμπο!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θανάση Γκάτη που πέτυχε δύο γκολ, ο Κεραυνός Δένδρων επικράτησε εντός έδρας του Ολύμπου Γόννων με σκορ 2-1. Ήττα που πέρασε πάντως ανώδυνα για την ομάδα του Αχιλλέα Μάντζιαρη, καθώς και το Μεγάλο Ελευθεροχώρι ηττήθηκε και έτσι δεν έχασε την πρωτοπορία στον όμιλο.

Το ματς είχε τρελό ρυθμό από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, με τον Όλυμπο να σκοράρει μόλις στο 2' με κεφαλιά του Ντόι, με το γκολ όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Στην αμέσως επόμενη φάση στην αντεπίθεση όμως, ο Κεραυνός άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Θανάση Γκάτη, έπειτα από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Οι Γόνοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 5', όταν ο Τσιρονίκος με εκπληκτική προσπάθεια που ξεκίνησε από το κέντρο πέρασε όλους τους αμυντικούς, όμως ο Κωστόπουλος βγήκε έγκαιρε και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 13' ο Όλυμπος έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Τσιόπας νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον γκολκίπερ των Δένδρων. Το πέναλτι είχε κερδίσει νωρίτερα ο Τσιρονίκος από τον Κωστόπουλο, απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους.

Με αυτά και μ' αυτά οι Γόννοι έφτασαν όμως στην ισοφάριση στο 25', όταν ο Τσιαπλές με εκπληκτικό πλασέ στην κίνηση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντόι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και τους ανθρώπους των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις του διαιτητή. Παρόλα αυτά το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς καμία καθυστέρηση, χωρίς παρατράγουδα, αλλά με γκολ από τα "αποδυτήρια".

Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θανάσης Γκάτης με σουτ από πλάγια θέση έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Κεραυνό με 2-1.

Η ομάδα των Δένδρων θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμα της στο 60', όμως το πλασέ του Τσούτσα μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι καρδιοχτύπησαν στα τελευταία λεπτά και ειδικά στο 86', όταν είδαν την κεφαλιά του Τσιαπλέ έπειτα από φάουλ του Ντόι να σταματά στο δοκάρι, όμως το τελευταίο σφύριγμα τους βρήκε να πανηγυρίζουν έξαλλα την μεγάλη νίκη επί του πρωτοπόρου του ομίλου.

Κεραυνός Δένδρων (Τασιούλης - Μπατραλέξης): Κωστόπουλος, Παπαοικονόμου (65' Κατσαβριάς), Καλαμάς, Τασιούλας, Ζώγκος, Γκάτης Χρ., Τσιάτας, Τσούτσας (79' λ.τ. Ρενάτο), Γκαντρής, Γκάτης Αθ., Μπακού (57' Κυριτσόπουλος).

Όλυμπος Γόννων (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Γεωργόπουλος, Κανταρίνος Ν., Τσιόπας, Τσιαπλές, Γραβάνης (82' Μούργκας), Ντόι, Μαρκεγκάι, Ριζούλης, Καραδούκας (73' Καλούσης), Τσιρονίκος, Τσούγιας.

Διαιτητές: Τσακνάκης Π., Ντελέζος Θ., Γούλας Ι.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης