Βαθμολογία

Νίκη-ανάσα για τους Λύκους

Νίκη με σκορ 1-0 πήραν οι Λύκοι Λάρισας, απέναντι στην Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Έτσι, η ομάδα της Λάρισας, έφτασε τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη, η ήττα αυτήν αποτέλεσε πισωγύρισμα για το Μεγάλο Ελευθεροχώρι.

Οι Λύκοι απείλησαν πρώτοι, όταν στο 10ο λεπτό, ο Ζιώγος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, από κοντά. Η απάντηση από την Θύελλα, ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Ξεφτέρης, είχε ένα δοκάρι, με σουτ που επιχείρησε. Το γκολ για την ομάδα της Λάρισας, ήρθε στο 27ο λεπτό, όταν ο Νικάκης, βρήκε με ωραία πάσα τον Λιντζερίνο και αυτός έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, για το 1-0.

Από εκεί και πέρα, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο στο παιχνίδι, με τις ευκαιρίες να είναι λιγοστές. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν κάποιες καλές φάσεις, με τους Παρασκευά Βαλιάκο και τον Βασίλη Γραμμένο. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Σταυρόπουλο, ωστόσο, δεν σημειώθηκε άλλο τέρμα στο παιχνίδι.

Λύκοι Λάρισας(Λευτέρης Λελέδης – Σάκης Καλαμάς): Κυρίτσης, Χατζηαντωνίου, Τζήκας, Νικάκης, Σπανός, Μάνης(75′ Μπέρσι), Σταυρόπουλος, Μήτρος(85′ Καψάλης), Λιτζερίνος, Ζιώγος(59′ Γεωργούλας).

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου(Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Παππάς, Βαλιάκος Μ., Βαλιάκος Αθ., Βαλιάκος Παρ., Ξεφτέρης, Γραμμένος Απ., Σαπουνάς(59′ Γραμμένος Βασ., λ.τ.), Παναγιώτου (82′ Κόσυβας).

Γιώργος Μητσιούλης