Βαθμολογία

«Ψήλωσαν» οι Καλαρρύτες!

Οι Καλαρρύτες επικράτησαν στο γήπεδο του Κουλουρίου του Ολύμπου Καρυάς με σκορ 2-0. Το παιχνίδι είχε ρυθμό, στο πρώτο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο οι γηπεδούχοι αλλά ευτύχησαν να βάλουν τα τέρματά τους στο δεύτερο μέρος αφού πίεσαν ακόμη περισσότερο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Όλυμπος Καρυάς έκανε λιγοστές φάσεις χωρίς να μπορέσει να βρει δίχτυα. Στο 25’ ο Μουστάκας έκανε τη κεφαλιά απέκρουσε ο Καρακώστας. Στο 28’ ο Κωσταντάς έκανε το σουτ για τους Καλαρρύτες έδιωξε ο αμυντικός πάνω στην γραμμή. Για τους φιλοξενούμενους στο 33’ το σουτ του Ορέστη Δάσσιου απέκρουσε ο Σουπεκιώτης. Και στο 35’ ο Καραγκόγκος έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο ίδιο λεπτό (35’) για τους Καλαρρύτες ο Βιλανάκης βρέθηκε τετ α τετ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 60’ μετά από κόρνερ του Βασιλόπουλου, ο Δασκαλόπουλος με προβολή έκανε το 1-0. Στο 70’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Βιλανάκη, ο Μουστάκας με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο 70’ και 75’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο τετ α τετ με τον Ορέστη και Χρήστο Δάσσιο. Δέκα λεπτά πριν το τέλος, ο Μουστάκας δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή μπροστά από την εστία. Τελευταία φάση στο 85’ ξανά ο Μουστάκας, έκανε ένα ωραίο σουτ και έβγαλε ο Καρακώστας σε κόρνερ.

Καλαρρύτες: Σουπεκιώτης, Φασούλας, Δασκαλόπουλος (60’ Ορλάντο), Μουστάκας, Μπραντάν, Κουλούρης (80’ Ντόντα), Κωσταρέλας, Κωνσταντάς (70’ Χάμος), Ρούμπος, Βασιλόπουλος, Βιλανάκης.

Όλυμπος Καρυάς: Καρακώστας, Δάσσιος Γρ., Δάσσιος Γιωρ., Στεργιούλας, Δάσσιος Χ. (85’ Αξούγκας), Αλεξόπουλος Αχ., Αλεξόπουλος Σ., Δάσσιος Ορ. (75’ Κελέκης), Καραγκόγκος, Μανούσιος (70’ Δημητρίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Ευστρατίου Ε., Καλέμι Ο., Λανάρα Ε.