Βαθμολογία

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο Αρμένιο

Ισόπαλη με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα Αρμενίου και Αναγέννηση Πουρναρίου, για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. Αξιοσημείωτο είναι πως και τα δύο συνολικά τέρματα της αναμέτρησης, σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος με την συμπλήρωση των 20 λεπτών.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου, ο Σολάκου δοκίμασε ένα σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Ρενάτο ήταν εύστοχος και κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα του Γιάννη Κρητικού για το 1-0. Στην αμέσως επόμενη φάση, το Πουρνάρι απάντησε, όταν ο Ζιούστηςμ βρήκε με σέντρα τον Ρακιντζόγλου και αυτός ισοφάρισε σε 1-1.

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν κάποιες ευκαιρίες με τους Ρακιντζόγλου, Γκαντόγλου και Ντίνα.

Δόξα Αρμενίου(Γιώργος Κουτέρης): Καρακυρίτσης, Καμπανάς, Ψάρρας, Ρουμπιές, Γιαννούχος, Καραδημήτρης(70’ Μπανταγκιώνης), Παπαϊωάννου(46’ Μπάγιας), Ρενάτο, Σολάκου, Παπαδημητρίου(60’ Νικολακούλης), Καψούρης Β.

Αναγέννηση Πουρναρίου(Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Ζαϊρές, Κρητικός Θ., Κρητικός Θεοφ., Τατίας, Βασίλεβ, Ντίνας Δ.(75’ Κακαγιάννης), Ρακιντζόγλου, Γκαντόγλου(55’ Κρητικός Μ.), Τσιαμούρας(70’ Γκέκας), Ζιούστης.

Γιώργος Μητσιούλης