Βαθμολογία

Επιβλητικός ο Απόλλων Βρυσιών

Ευρεία νίκη πήρε ο Απόλλων Βρυσιών, που κέρδισε με σκορ 4-0 τον Διογένη, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα και κατάφεραν να πάρουν ένα εύκολο τρίποντο.

Ο Βουβαλούδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, μόλις στο 28ο λεπτό, κάνοντας το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους, τα Βρυσιά πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Ζητούνη που έκανε το 2-0 στο 46ο λεπτό. Στο 60’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Γιάννη Αρβανιτοζήση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης, που ήταν εύστοχος και έκανε το 3-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Βουβαλούδης, με δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Τέλος, η ομάδα των Βρυσιών, είχε και τέσσερα δοκάρια στο παιχνίδι, στο 7’, το 14’, το 26’ και το 43’, με τους Γιαχνή, Γιάννη Αρβανιτοζήση, Βουβαλούδη και Βαΐτση.

Απόλλων Βρυσιών(Λεωνίδας Τασιούλης): Χουλιάρας, Αγγελάκης, Βαΐτσης, Γαϊτανίδης, Στεφανής(80’ Κρίκης), Λιάπης(46’ Ζητούνης), Καραντάκης, Γιαχνής, Βουβαλούδης(65’ Μπακογιάννης), Αρβανιτοζήσης Ι., Αρβανιτοζήσης Δ.