Βαθμολογία

«Καθαρή» νίκη για τον Ροδιακό!

Με δύο γκολ ο Ροδιακός πήρε το Σάββατο μια σημαντική νίκη στο γήπεδό του επί της Θύελλας Ελάτειας παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς ενώ ξεκίνησε με καλό ρυθμό, δεν είχε πολλές φάσεις με την Ροδιά στην επανάληψη να σημειώνει τα δύο γκολ, ενώ αντίθετα η Ελάτεια είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι σε αδράνεια της Θύελλας, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν και με πολύ όμορφα γκολ των Σιαμέτη και Τόρη.

Στο 20’ ο Κίτσιος για την Θύελλα έχασε δύο ευκαιρίες να σκοράρει, στο 25’ ο Πάσιος και ο Χατζής δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Στο 30’ και στο 35’ ο Μπλιώνας έχασε ευκαιρίες κλασσικές να σκοράρει. Στο 54’ ο Σιαμέτης μετά από εκπληκτική πάσα του Καλέση πλάσαρε και άνοιξε το σκορ.

Στο 63’ φανταστικό σουτ του Τόρη στο παραθυράκι η μπάλα και 2-0. Στο 65’ ο Τσιόγκας πλάσαρε δίπλα στο δοκάρι και ο σκόρερ ο Τόρης στο 77’ και στο 84’ σούταρε άουτ.

Ροδιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Κούρτης, Γκαμπέτας, Φετάου, Χαραλαμπόπουλος, Σπάχος, Γεροστέργιος, Τόρης, Πατρίκου (78’ Δράμης), Γαλάρας (46’ Καλέσης – 80’ Λαζαρίδης), Τσόγκας, Σιαμέτης.

Θύελλα Ελάτειας (Νίκος Στογιάννος): Κουτσουρούμπας, Σολωμός, Γεωργαντάς, Γκουγκουλιάς, Κοσμάνος (70’ Ζιάγκας), Λάϊκος, Κίτσιος, Μπλιώνας, Κίτσιος, Χατζής (80’ Πιτσιάβας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας Ν., Κουμάρογλου Δ., Κακάνης Ν.