Βαθμολογία

Ισοπαλία στην μεγάλη κατηγορία

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τέλειωσε η μοναδική αναμέτρηση της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που είχε οριστεί για το Σάββατο, ανάμεσα σε Δάφνη Γλαύκης και Φαλανιακό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, σε ένα παιχνίδι όπου υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες, δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο, πέρα από ένα δοκάρι του Φαλανιακού, στο 32ο λεπτό με τον Γ. Πανταζή. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γλαύκη άνοιξε το σκορ με το που μπήκε στο γήπεδο, όταν στο 46ο λεπτό, ο Νίκος Βράκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Υφαντής με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Νίκο Βράκα, Μπατζογιάννη, Πίρε και Υφαντή, ενώ ο Φαλανιακός έχασε με τους Αλεξανδρή, Ιγγλέζο και Βαρσάμη. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 72ο λεπτό, όταν ο Αλεξανδρής έκανε το 1-1. Το σκορ αυτό, παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ολόκληρη η οικογένεια του Φαλανιακού, θέλει να δώσει τις θερμότερες ευχές του, στον Γιάννη Ιγγλέζο, ο οποίος απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έγινε έτσι για δεύτερη φορά πατέρας.

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Αποστόλου, Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτης, Τζιότζιος(75’ Μίχος), Βράκας Ν., Πίρε, Μπατζογιάννης(86’ Τσιαγκάλης), Αγγελακόπουλος(77’ Τσιώλης Ν.).

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Ζουρλαδάνης, Φατούρας, Χριστιανίδης, Πανταζής Γ.(55’ Σουλιώτης, λ.τ.), Κόκκινος(62’ Μπλέντι), Λιλολάρι, Παπαγεωργίου, Βαρσάμης, Καρυώτης(62’ Πανταζής Θ.), Αλεξανδρής, Ιγγλέζος.

Γιώργος Μητσιούλης