Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι»

Ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στο Αλκαζάρ τόνισε: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, κόντρα σε ένα καλό αντίπαλο με μεγάλη δυναμική και ιστορία. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και κινδυνέψαμε ελάχιστα και αυτό μόνο με ψηλές μπάλες από στημένες φάσεις ή από γεμίσματα. Εχω πει στα παιδιά πως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι μάγκες παίκτες και γουστάρω να συνεργάζομαι μαζί τους. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους φιλάθλους μας που ήταν εδώ και σε όσους δεν ήταν γιατί δεν μπόρεσαν να βρεθούν εδώ. Τους την αφιερώνουμε τη νίκη αυτή».

Μίλησε για το παιχνίδι Κυπέλλου: «Ξέρω ότι όλοι θέλουν τη νίκη στο κύπελλο, αλλά θέλει καθαρό μυαλό και να το διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι».

Είπε ακόμα: «Κάθε νίκη είναι σημαντική μέχρι την επόμενη. Σίγουρα, μας δίνει αβαντάζ και μεγάλη διαφορά. Εχει δρόμο ακόμα. Πρεπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τώρα».

Κλείνοντας απάντησε και σε ερώτηση για το αν επηρέασε την ομάδα η υπόθεση που προέκυψε με την ΦΙΦΑ, λέγοντας: «Στα αποδυτήρια δεν θα μπει τίποτα αρνητικό. Δεν θα το επιτρέψω να γίνει».