Βαθμολογία

Πατατράκ στο Αλκαζάρ!

Η ΑΕΛ γνώρισε οδυνηρή ήττα στο Αλκαζάρ από τον Ηρακλή με σκορ 0-1. Κακή εμφάνιση από την ΑΕΛ που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό, εκτός από κάποιες καλές φάσεις στις αρχές του δευτέρου μέρους. Αποδοκιμασίες στο φινάλε από τον κόσμο! Στο +13 ο γηραιός!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Περίπου 3.000 κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση στο στάδιο Αλκαζάρ και ανάμεσά τους και ελάχιστοι μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ηρακλή.  

Λίγα πράγματα η ΑΕΛ, σταθερός ο Ηρακλής

Στο πρώτο 45λεπτο η ΑΕΛ δεν ήταν καλή και γενικά έδειχνε πως δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Καθόλου έμπνευση και πολλά λάθη. Σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Από την άλλη ο Ηρακλής χωρίς να κάνει την μεγάλη εμφάνιση, έπαιξε με ένα συγκεκριμένο πλάνο και εκμεταλλεύτηκε τη φάση που του παρουσιάστηκε. Εκτός όμως από το πέναλτι, ο Ηρακλής στάθηκε καλά μέσα στο γήπεδο και κατάφερε χωρίς μεγάλη δυσκολία να κρατήσει το μηδέν.

Μια από τα ίδια…

Δεν άλλαξε η εικόνα της ΑΕΛ στην επανάληψη εκτός από τα πρώτα λεπτά. Πολλά λάθη και γενικά κακή εμφάνιση. Δεν βοήθησαν καθόλου οι αλλαγές, από την άλλη ο Ηρακλής έδειξε σταθερότητα και στο τέλος πήρε το τρίποντο.

Το φιλμ του αγώνα

8’ Κόρνερ του Πουρτουλίδη, κεφαλιά – ψαράκι ο Ρομάνο η μπάλα πέρασε από την εστία του Αποστολίδη.

24’ Ο Μελισσάς, ανέτρεψε τον Σιατραβάνη και ο διαιτητής έδειξε σωστά την άσπρη βούλα.

25’ Ο Πουρτουλίδης από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-0.

26’ Από κοντά ο Σιατραβάνης έκανε το σου σουτ η μπάλα λίγο άουτ.

34’ Από φάουλ του Νεμπεγλέρα, ο Δεληζήσης έκανε το σουτ, εκεί είχαμε αδράνεια στην άμυνα του Ηρακλή αλλά η μπάλα τελικά δεν κατέληξε στα δίχτυα.

56’ Ο Σιατραβάνης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Αποστολίδης μπλόκαρε εντυπωσιακά.

61’ Γυριστή κεφαλιά του Μπόγιοβιτς, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Χουάντερσον.

67’ Από φάουλ του Κοντοδήμου, ο Γκούρτσας από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά και να φέρει το ματς στα ίσα.

68’ Σουτ του Μπλέντι μέσα από την περιοχή, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος (46’ Μπλέντι), Δεληζήσης, Μπιλά, Σουάνης (62’ Γκούρτσας), Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης (73’ Περίκο), Μπόγιοβιτς.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Πουρτουλίδης (79’ Ζιαμπάρης), Σιατραβάνης (73’ Κυριακίδης), Μπαρτολίνι, Κάσσος, Λουκίνας (65’ Περόνε).

Διαιτητική τριπλέτα: Ευαγγέλου, Νικολαδός, Βαφειάδης. 4ος: Ζαραβίνος.