Βαθμολογία

Μεγάλο το ενδιαφέρον για Γκομίς!

Από τις Ντόρτμουντ και Σάλκε, μέχρι τις Άρσεναλ, Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Μπαφετιμπί Γκομίς της Σουόνσι, όπως αποκαλύπτει στο «Foot Mercato», άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του παίκτη! Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις που πραγματοποίησε στο «Foot Mercato», πολύ κοντινός άνθρωπος του Μπαφετιμπί Γκομίς.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, του οποίου η ταυτότητα παραμένει μυστική, αποκάλυψε πως ο Γάλλος άσος εξακολουθεί να έχει τάσεις φυγής από τη Σουόνσι, κάτι που δεν άλλαξε, παρά την αποχώρηση του Γουιλφρίντ Μπονί για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Παράλληλα, φρόντισε αν σημειώσει πως Ντόρτμουντ, Σάλκε από Γερμανία και Άρσεναλ, Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας από Αγγλίας έχουν κάνει μία πρώτη διερευνητική επαφή για τον παίκτη.

«Η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται μέχρι τις 2 Φλεβάρη. Αυτή τη στιγμή, ο Γκομίς παραμένει συγκεντρωμένος στο γήπεδο και την ομάδα του τη Σουόνσι. Η στάση του δεν έχει αλλάξει από την αποχώρηση του Μπονί. Εξακολουθεί να θέλει να φύγει», ανέφερε σε πρώτο βαθμό, προσθέτοντας:

«Η Σάλκε και η Ντόρτμουντ επικοινώνησαν με εμάς και ρώτησαν για την κατάστασή του, όπως και οι Νιούκαστλ, Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ. Υπάρχουν μόνο επαφές, τίποτα συγκεκριμένο».