Βαθμολογία

Επαγγελματίας ο Γκουτσίδης

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Γεώργιος Γκουτσίδης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1996 στην Κομοτηνή και αγωνίζεται ως μέσος. Τους τελευταίους 12 μήνες προπονούνταν με την επαγγελματική ομάδα και στο εξής θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 72».

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ επιβεβαίωσε και τον σοβαρό τραυματισμό του Αντωνη Λαδάκη: «Άσχημα ήταν τα νέα στις τάξεις του Πανθρακικού όσον αφορά τον τραυματισμό του αρχηγού της ομάδας Αντώνη Λαδάκη.

Ο Αντώνης που τραυματίστηκε μετά από χτύπημα που δέχτηκε από παίχτη της Κέρκυρας υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος μη έχοντας την δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να χειρουργηθεί έτσι ώστε να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του στα γήπεδα.

Σύσσωμη η ομάδα του Πανθρακικού βρίσκεται στο πλευρό του Αντώνη και όλοι μας είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός. Το περιβραχιόνιο του αρχηγού τον περιμένει…».