Βαθμολογία

Τζαναβάρας: «Όλοι μαζί για το καλό της ΑΕΛ»

Λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης και ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή στο Αλκαζάρ ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου.

Του Αχιλλέα Ζαχαρούλη
Απόδοση: Χρήστος Γκατζούλης

Αρχικά τόνισε: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα και το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολο. Έχω μια μικρή αγωνία γιατί θέλω να δω την ομάδα πως θα ανταποκριθεί. Σε γενικές γραμμές δουλέψαμε καλά τις τελευταίες ημέρες και πιστεύω να πάμε καλά.

Για τα νέα αποκτήματα: «Από τους νέους παίκτες για το αυριανό ματς μπορώ να υπολογίζω στον Μπόγιοβιτς και τον μικρό Λύρα. Ο Πίντο ήρθε αρκετά κουρασμένος από την Κύπρο ενώ οι Φλοριβάλ και Σταθάκης δεν μπορούν αύριο να μας βοηθήσουν».

Αναφερόμενος για τον κόσμο τόνισε: «Η ΑΕΛ δεν είμαι εγώ, είναι ο κόσμος της. Χωρίς τον κόσμο η ομάδα χάνει πολύ από την δύναμή της. Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλό της ομάδας».

Για το προπονητικό κέντρο: «Υπάρχουν πολλά περισσότερα θετικά φέτος από πέρυσι. Το προπονητικό κέντρο είναι το σημαντικότερο. Η ομάδα έχει οργάνωση θα πρέπει να υπάρχει και ηρεμία και όλοι να είναι προσηλωμένοι στο στόχο και την σκληρή δουλειά. Η ομάδα θέλει χρόνο. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο και θα πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες για να βρουν οι παίκτες τους ρόλους τους».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Θέλουμε έναν κεντρικό μέσο, έναν με δύο πλάγιους και τερματοφύλακα».

Για τον Περίκο: Ο Περίκο είναι αμφίβολος για αύριο, επίσης αμφίβολος είναι και ο Γκούρτσας που έχει πρόβλημα με τους αδένες τους. Για τον Πίντο θα δούμε σήμερα αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει αύριο».