Βαθμολογία

"Δεν υπάρχει θέμα Σα Πίντο"

Την αμέριστη στήριξη του προς το πρόσωπο του Σα Πίντο εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά και σε δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA". Ο Σπανός μάλιστα προανήγγειλε και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του με δυο παίκτες για το μεσοεπιθετικό κομμάτι οι οποίοι αναμένεται να έχουν κλείσει μέχρι την Δευτέρα.

Χαρακτηριστικά ο Σπανός είπε στην κάμερα της "NOVA":

Για το τι φταίει και ο Ατρόμητος δεν παίρνει νίκες:

"Νομίζω ότι όντως αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει η ομάδα έχει δείξει ότι έχει βελτίωση σε όλους τους τομείς. Θεωρώ ότι στα παιχνίδια με Καλλονή και Πανθρακικό δεν πήραμε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ενώ σήμερα δεν μπορούμε να επικαλεστούμε την τύχη. Θα πρέπει να αποφορτίσουμε λίγο την ομάδα γιατί το γκολ μας έχει γίνει κάτι σαν εμμονή. Με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μεγάλη πίεση στους επιθετικούς μας και να μην υπάρχει το καθαρό μυαλό για να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ".

Για το αν υπάρχει θέμα Σα Πίντο:

"Δεν υπάρχει θέμα Σα Πίντο στην ομάδα. Ξέρετε την φιλοσοφία μου σαν πρόεδρος, δεν μου αρέσει να αλλάζω προπονητές. Και από τη στιγμή που γίνεται μια σοβαρή και επαγγελματική δουλειά από τον ίδιο και όλο το τιμ εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου ο Ατρόμητος να βρεθεί εκεί που θέλουμε όλοι, δηλαδή στις θέσεις των πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς και σαφώς να κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί κάναμε κάποια λάθη το καλοκαίρι. Οπότε έχουμε το χρόνο τώρα και πιστεύω ότι μέχρι την Δευτέρα θα κάνουμε δυο μεταγραφές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, θα έρθουν και οι παίκτες εκείνοι που θα βοηθήσουν το υπάρχον ρόστερ ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να μπούμε στην πρώτη πεντάδα".

Αν μπορεί να πει κάτι παραπάνω για τις μεταγραφές:

"Δεν μπορούμε τώρα να πούμε κάτι άλλο ότι μέχρι την Δευτέρα ο στόχος μας και ο σκοπός μας είναι να πάρουμε δυο ποδοσφαιριστές. Είμαστε σε καλό δρόμο".

Για την μη διεξαγωγή αγώνα αυτή την Κυριακή για τον Ατρόμητο:

"Σίγουρα, υπάρχει και ένα δεκαήμερο μέχρι το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί την Δευτέρα μετά τις εκλογές και θα έχει και ο προπονητής δέκα μέρες να δουλέψει σε κάποια θέματα που χρίζουν βελτίωσης και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι".