Βαθμολογία

Στον Αγροτικό Αστέρα ο Τσεμπερίδης

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη. Ο 28χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Παναθηναϊκού και η προηγούμενη ομάδα του ήταν η ΑΕΛ (Λάρισα). Στη διάρκεια της καριέρας του υπήρξε βασικό στέλεχος της Καστοριάς, της Κέρκυρας, του Εθνικού και της Παναχαϊκής, ενώ ήταν αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του Απόλλωνα Αθηνών που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football League την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αστέρα, ο Αλέξανδρος στάθηκε ιδιαίτερα στους λόγους που τον έπεισαν να γίνει κάτοικος Ευόσμου: «Επέλεξα τον Αγροτικό Αστέρα γιατί είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος και θεωρώ ότι έχει τη φιλοδοξία και τις δυνατότητες να συνεχίσει να προοδεύει και να φτάσει σε επιτυχίες. Πιστεύω, επίσης, ότι οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα είναι πάνω από όλα άνθρωποι. Με κέρδισε ο πρόεδρος, ο κ. Θεοδωρίδης, με τον τρόπο που μου μίλησε και επίσης δεν μπορούσα να αρνηθώ την ευκαιρία να δουλέψω με τον κύριο Αμανατίδη».

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Αλέξανδρος πιστεύει ότι η ομάδα - χάρη και στην ενίσχυση των πρόσφατων μεταγραφών - μπορεί να κάνει το ξεκίνημα ενός σερί θετικών αποτελεσμάτων που θα τη φέρουν στις θέσεις της βαθμολογίας που αξίζει να βρίσκεται: «Θεωρώ ότι ο Αγροτικός Αστέρας θα πάει σίγουρα καλύτερα στη συνέχεια. Η βαθμολογική διαφορά μεταξύ των ομάδων είναι μικρή και καλύπτεται εύκολα. Από την πλευρά μου, είμαι σε καλή κατάσταση και εφόσον ο προπονητής το αποφασίσει, εγώ είμαι πανέτοιμος να αγωνιστώ την ερχόμενη Κυριακή με τον Απόλλωνα».