Βαθμολογία

Φεύγει ο Ετό!

Τις τελευταίες του ημέρες ως ποδοσφαιριστής της Έβερτον φαίνεται πως διανύει ο Σάμουελ Ετό. Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε έμμεσα και ο κόουτς των «ζαχαρωτών», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αποκαλύπτοντας ότι η ομάδα έχει δεχτεί δύο προτάσεις για την παραχώρηση του παίκτη. 

Αν λάβουμε υπ’ όψη τα ρεπορτάζ της περασμένης εβδομάδας, η Σαμπντόρια έχει τον πρώτο λόγο να τον κάνει δικό της. Εκτός του ότι κινήθηκε επίσημα, υπήρξε και ένα tweet του προέδρου της που αποκάλυπτε τον πόθο του για τον Καμερουνέζο στράικερ.

Στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε μεν με έμμεσο τρόπο ότι το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη από το «Γκούντισον Παρκ» είναι ορατό, αρνήθηκε όμως τα σενάρια ότι ο έμπειρος άσος είναι ενοχλημένος μαζί του για τον μικρό χρόνο συμμετοχής που λάμβανε το τελευταίο διάστημα.

Όσο για την απουσία του από την αποστολή του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, ο Μαρτίνεθ την απέδωσε στις διαπραγματεύσεις του ποδοσφαιριστή με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

«Τις τελευταίες 12 ώρες δεχτήκαμε δύο κρούσεις από ομάδες και για αυτό αποφάσισα να μην τον πάρω μαζί μου. Θα δούμε ποια θα είναι η καλύτερη λύση για όλους μας. Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον Σάμουελ και θα εξετάσουμε ποια είναι η πιο σωστή λύση για εκείνον και για μας μέσα στις επόμενες ημέρες», τόνισε ο προπονητής της Έβερτον, κάτι που μεταφράστηκε από τα αγγλικά Μέσα ως προάγγελος αποχώρησης του παίκτη από το Μερσεϊσάιντ.