Βαθμολογία

Στην έξοδο ο Σαμαράς

Πολύ σύντομη αναμένεται να είναι η θητεία του Γιώργου Σαμαρά στη Γουέστ Μπρομ, καθώς ο Τόνι Πιούλις έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση της ομάδας πως δεν τον υπολογίζει και μπορεί πλέον να εξετάσει προτάσεις για την παραχώρησή του.

Ο Έλληνας επιθετικός από το καλοκαίρι που μετακόμισε στο «Χόθορνς» με ελεύθερη μεταγραφή, δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άλαν Έρβιν, με αποτέλεσμα να τον... παρασύρει η κατηφόρα που ακολουθούσε η ομάδα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Σαΐντο Μπεραΐνο ήταν αυτός στον οποίο βασίζονταν όλοι για το γκολ, με τον Σαμαρά να αντιμετωπίζει και πρόβλημα προσαρμογής στα νέα δεδομένα, όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Όταν έφτασε σε σημείο να μπορεί να δηλώσει ότι ήταν έτοιμος και από άποψη φυσικής κατάστασης, δεν έγινε καμία διαφορά και η απομάκρυνση του Έρβιν από την τεχνική ηγεσία, φαίνεται πως τελειώνει και τη δική του παρουσία στους «baggies».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mirror», ο Τόνι Πιούλις έχει ενημερώσει τη διοίκηση πως δεν υπολογίζει τον Έλληνα επιθετικό και η ομάδα είναι ανοιχτή σε προτάσεις για την παραχώρησή του.