Βαθμολογία

Νίκη για τους Παίδες και ισοπαλία για τους Νέους

Εύκολη νίκη με σκορ 3-0 πήρε η Μικτή Ομάδα Παίδων του Νομού Λάρισας, απέναντι στην αντίστοιχη της Καρδίτσας. Έτσι, οι Παίδες του Νομού μας, επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, με τον καλύτερο τρόπο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, κλειδώνοντας την νίκη από το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Ο Ζαχαράκης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0 με την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου. Στην συνέχεια, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-0 στο 30ο λεπτό, βάζοντας ουσιαστικά τις βάσεις για την νίκη της λαρισινής ομάδας. Από εκεί και πέρα, ήρθε και ένα γκολ του Έξαρχου στο δεύτερο μέρος, που διαμόρφωσε το τελικό 3-0, οδηγώντας την ομάδα της Λάρισας σε μια ακόμα νίκη για το πρωτάθλημα προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες.

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας(Γιώργος Δοδοντσάκης): Σουλούκος, Κίτσιος, Κόκοβας, Τσούτσουρας, Καλφούντζος, Μαλάκος, Δάκτυλας, Καμπέρης, Ζαχαράκης, Κοτσιανούλης, Πινακάς.

Επίσης αγωνίστηκαν: Σκύφτας, Θεοδώρου, Έξαρχος.

Ισοφαρίστηκαν στο τέλος παρά τις πολλές ευκαιρίες οι Νέοι

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση της Μικτής Ομάδας Νέων του Νομού μας, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Καρδίτσας, για το πρωτάθλημα προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες. Οι Νέοι του Νομού μας, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν στο σκορ και έχασαν παράλληλα πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν για ακόμα μια φορά στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Το γκολ για την ομάδα της Λάρισας, πέτυχε ο Τσιάτας, στο 60ο λεπτό, ενώ στην συνέχεια χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες με τους Ζιάκα, Γκατζούλη και Κακάμη, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει και δοκάρι. Τελικά, οι Καρδιτσιώτες, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 86ο λεπτό και να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Λάρισα.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Λάρισας(Γιώργος Δοδοντσάκης): Σκούρας, Μπάμης, Σέντρζας, Θανάσης(70’ Κυρίτσης), Μάρης, Κυρίτσης, Κώτσιας(65’ Κακάμης), Παπαγιαννούλης(85’ Κακαράντζας), Τσιάτας, Γκατζούλης, Ζιάκας.

Γιώργος Μητσιούλης