Βαθμολογία

Και άλλες μεταγραφές ο Ιωνικός

Συνέχεια στις μεταγραφικές του κινήσεις έδωσε την Τρίτη ο Ιωνικός, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση των Φώτη Καϊμακαμούδη και Αλέξανδρου Δάρρα.

Η ανακοίνωση για τον Καϊμακαμούδη: «Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο σύλλογος αποκτώντας τον 21χρονο ταλαντούχο επιθετικό, Φώτη Καϊμακαμούδη. Ο νεαρός φορ που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών, έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Γλυφάδα ενώ μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στο δυναμικό του Ηροδότου. Με τον έμπειρο Κοντογουλίδη, τον Σκαφτούρο που σκόραρε στο ντεμπούτο του και τον ταλαντούχο Καϊμακαμούδη, δημιουργείται πλουραλισμός στην θέση των επιθετικών και αποδεικνύεται πως η διοίκηση του Ιωνικού φρόντισε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την άμεση επίλυση του επιθετικού προβλήματος που αντιμετώπισε η ομάδα στον πρώτο γύρο».

Και η ανακοίνωση για τον Δάρρα: «Ο Αλέξανδρος Δάρρας αναμένεται να θωρακίσει τα μετόπισθεν του Ιωνικού, καθώς ο νεαρός οπισθοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και εντάχθηκε στο ρόστερ του συλλόγου. Ο έμπειρος αμυντικός αγωνιζόταν με την ομάδα των Τραχώνων στην Β' Εθνική ενώ κατα το παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα του Αιγάλεω, του Αιολικού και του Εθνικού Αστέρα. Με αυτή την προσθήκη ολοκληρώθηκε η στελέχωση της αμυντικής γραμμής όπου πλέον με τους Κρητικό, Δάρρα, Παντελίδη και Οικονομόπουλο εξασφαλίζεται η σταθερότητα στα μετόπισθεν».