Βαθμολογία

ΣΤΙΒΟΣ ΑΕΛ, Απολογισμός 2014 - Προγραμματισμός 2015

Ακόμα μία χρονιά με πολλές επιτυχίες και συγκινήσεις πέρασε για το τμήμα Στίβου της ΑΕΛ. Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται φαίνεται να αποδίδει καρπούς με τους αθλητές του Συλλόγου να συνεχίζουν τις επιτυχίες και στις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες ενώ παράλληλα η βάση του τμήματος δυναμώνει τόσο σε ποιοτικά όσο και σε ποσοτικά.

Ειδικότερα, ξεχώρισε η πολύ μεγάλη επιτυχία των Νίκου Μασούρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Δέκαθλο. Επίσης  με τις παρουσίες τους και τις επιδόσεις τους ξεχώρισαν ο Χρήστος Μαγριπής στα 200μ. και η Δήμητρα Λάκη στο πένταθλο Πανκορασίδων Α'.

Ο μαραθωνοδρόμος της ΑΕΛ Αντώνης Κακαρόντζας παρά τα πολλά προβλήτα που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας του, συμμετείχε τελικά στον 32ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και τερμάτισε 48ος στην παγκόσμια κατάταξη και 22ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία. Φυσικά αξίζει να αναφερθεί και η πολύ καλή του παρουσία στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ εκεί όπου τερμάτισε 111ος ανάμεσα σε περίπου 10.000 αθλητές, ενώ στην ηλικιακή του κατηγορία ήρθε 7ος. Ο χρόνος του ήταν 2:39:18 και είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην καριέρα του.

Στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ για το 2014 η ΑΕΛ κατετάγη στην 121η θέση με 883 βαθμούς. Η διοίκηση της ΑΕΛ συγχαίρει για την προσπάθειά τους όλους τους αθλητές και τους προπονητές Χρήστο Γκόλτσιο και Γιάννη Ακριβούλη και τους εύχεται πάνω από όλα υγεία και καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες.

Στα αγωνιστικά της νέας σεζόν, το τμήμα Στίβου της ΑΕΛ προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις που και φέτος θα είναι πολλές και σημαντικές.

Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει συμμετοχές σε ημερίδες ανοιχτού και κλειστού Στίβου, συμμετοχές σε Διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα και ίσως μετά από πολλά χρόνια να υπάρξει και συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην Αθήνα.

Τέλος ενημερώνουμε γονείς και αθλητές ότι οι εγγραφές στην Ακαδημία Στίβου της ΑΕΛ συνεχίζονται κανονικά και για το υπόλοιπο της σεζόν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας στη Θύρα-3 του Σταδίου Αλκαζάρ, καθημερινά 3 με 7 ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6973-826490