Βαθμολογία

Ο Τύρναβος ενημερώνει για τα εισιτήρια

Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ενημερώνει τους φιλάθλους της για το προσεχές παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Πειραιώς ότι θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας. Η διοίκηση της Π.Α.Ε. στα πλαίσια της αναγνώρισης της αγάπης των φιλάθλων κατόχων εισιτηρίων διαρκείας προς αυτή, ήταν συνεπής στην αρχική της τοποθέτηση ό,τι ΟΛΑ τα διαρκείας θα είναι ενεργά για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες κυπέλλου Ελλάδος, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Επιπλέον, η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό Πειραιώς την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, ότι τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του σταδίου Αλκαζάρ από το πρωί στις 10:00 με τις ακόλουθες τιμές ανά θύρα:

Θύρα 8 -10   15 ευρώ
Θύρα 2-4      20 ευρώ
Θύρα 3         30 ευρώ
Θύρα 6         10 ευρώ
Θύρα 14       10 ευρώ

Τέλος, η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει τη διάθεση ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Β' ΓΥΡΟΥ, με κόστος 50 ευρώ, τα οποία αφορούν τις Θύρες 2 & 4.
Στα συγκεκριμένα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνονται όλες οι εντός έδρας αναμετρήσεις του β' γύρου του πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ 2014-2015, όπως επίσης και οι αγώνες κυπέλλου Ελλάδος συμπεριλαμβανομένου του αγώνα ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.   
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
- Κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στον ΤΥΡΝΑΒΟ
- Πρακτορείο ΟΠΑΠ Νταούκας
- Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ταμπόσης
- Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μπάκος
- Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βαστάκης

* Προσπάθεια γίνεται για την προώθηση των διαρκείας και από άλλα καταστήματα/πρακτορεία πέραν του Τυρνάβου

** Οι εντός έδας αγώνες του ΤΥΡΝΑΒΟΥ για το δεύτερο γύρο είναι απέναντι στους:
Α.Ε.Λ., Ολυμπιακό Βόλου, Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλωνα 1926, Εθνικό Σερρών.