Βαθμολογία

Έκοψαν πίτα οι ΕΠΟΜΕΑ

Πλήθος μελών και φίλων της ΕΠΟΜΕΑ κατέκλυσαν το πολιτιστικό κέντρο Αγ. Κωνσταντίνου στην ετήσια κοπή της βασιλόπιτας.
Παρών στην εκδήλωση οι βουλευτές Χρ. Κέλλας-ΝΔ και Δ. Γελαλής- Συριζα, εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαρισαίων Μπατζανούλης και Καλτσάς.
Στην ομιλία της η πρόεδρος της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας Ε. Σταματοπούλου αναφέρθηκε στις προσπάθειες των μελών για την δημιουργία του παραρτήματος Λάρισας και στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα για την νέα χρονιά.

Ο βουλευτής κ Κέλλας επιβεβαίωσε την στήριξη του στην ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας, μίλησε για την συνέχεια στο κράτος και τους θεσμούς και έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά για το κτήριο του πολιτιστικού κέντρου Αγ. Κωνσταντίνου στην συμβολή Ηρ. Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου , το οποίο αποτελεί στολίδι για την πόλη, ξεκίνησε επί δικής του θητείας στον Δήμο Λαρισαίων και με δικές του ενέργειες αλλά και των συνεχιστών του ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια αλλά ώστε να το απολαμβάνουν οι πολίτες σήμερα. Ο βουλευτής κύριος Γελαλής αναφέρθηκε στην αξία του εθελοντισμού και της συμμετοχής εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση του στο έργο της ΕΠΟΜΕΑ . Την αμέριστη συμπαράστασή του εξέφρασε και ο Δήμος Λαρισαίων μέσω των τοποθετήσεων των δύο αντιδημάρχων κ.κ. Καλτσά και Μπατζανούλη η συνεργασία με τους οποίους είναι υποδειγματική.

Επίσης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο ιδρυτής της ΕΠΟΜΕΑ Μίλτος Μπενάκης ,ο πρόεδρος Ελλάδος Γρηγόρης Μωισηδης και ο αντιπρόεδρος Ελλάδος και πρόεδρος Αιγαλέου Γιώργος Ρουμελιώτης καθώς και μέλη από τα παραρτήματα Θεσ/νικης ,Σιντίκης και Αιγαλέου 
Συμπαραστάτες στην εκδήλωση ήταν
Ο Δήμος Λαρισαίων με την παραχώρηση του χώρου της εκδήλωσης 
Ο κ Γκουνελας για την φιλοξενία στους χώρους του 
το "L.A TRAVEL" 
Οι φούρνοι "Γουργιωτη" 
Τα ζαχαροπλαστεία "Θάνος" 
Το καφέ "Μio" 
Το καφέ 'DETRE" 
Τα νερά "Θεώνη" 
καθώς και όλοι οι δωροθέτες που έδωσαν τα δώρα για την λαχειοφόρο.