Βαθμολογία

Με τις Μικτές Καρδίτσας αγωνίζονται την Τετάρτη οι Μικτές της ΕΠΣΛ

Μετά τη χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ, εν όψει των αυριανών αγώνων με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Καρδίτσας, ο Ενωσιακός προπονητής κ. Γιώργος Δοδοντσάκης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίσουν τις αποστολές των δύο ομάδων και είναι οι παρακάτω:

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ (Ώρα συγκέντρωσης στο γήπεδο Νέας Πολιτείας η 10.30΄ - Ώρα έναρξης αγώνα η 12.00΄): Σουλούκος, Κίτσιος, Κόκκοβας, Καλφούτζος, Τσούτσουρας, Μαλάκος, Δάκτυλας, Καμπέρης, Κοτσιανούλης, Πινακάς, Ζαχαράκης, Τσακνάκης, Καραούλας, Παρλάντζας, Ντιντής, Σκύφτας, Έξαρχος, Θεοδώρου.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ (Ώρα συγκέντρωσης στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης» η 13.30΄ - Ώρα έναρξης αγώνα η 14.30΄): Καλαμάτας, Σκούρας, Μπάμης, Κακάμης, Μάρης, Θανάσης, Σέντζας, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Ζιάκας, Γκατζούλης, Τσιάτας, Παπαγιαννούλης, Κώτσιας, Ντανίκας, Μπασαγιάννης, Κακαράτζας, Κατσαρός

Η διαιτητική τριπλέτα των 2 αυριανών αγώνων που ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι οι Λαρισαίοι Αντ. Κορέστης (διαιτητής του αγώνα Νέων), Νικ. Χήτος (διαιτητής του αγώνα Παίδων) και Βασ. Γκρέτσης.