Βαθμολογία

Θέλει την παραμονή Ριντ ο Άλαρνταϊς

Για μία ακόμα φορά, ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σαμ Άλαρνταϊς, εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Γουίνστον Ριντ να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, παραμένοντας στο «Άπτον Παρκ» και μετά το καλοκαίρι.

Μόνο η παραμονή του Γουίνστον Ριντ στην Γουέστ Χαμ βρίσκεται στο μυαλό του Σαμ Άλαρνταϊς, αν και η τελική απόφαση ανήκει στον πρόεδρο, δεδομένης της πρότασης που θα υπάρξει.

Ο προπονητής των «σφυριών» ανέφερε πως η ομάδα έχει την δυναμική για να κρατήσει τον 26χρονο, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει για την απόκτησή του από ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς.

«Δεν υπάρχει επιλογή για εμένα, μένει, αυτό είναι. Εάν κάποιος κάνει μία μεγάλη πρόταση, τώρα προφανώς ο πρόεδρος αποφασίζει, αλλά για εμένα μένει. Ο πρόεδρος αποφασίζει αν τα λεφτά είναι αρκετά, αλλά για εμένα μένει και πιστεύω πως με την πρόοδο του συλλόγου, πιστεύω θα μείνει», δήλωσε αρχικά.

«Και πιστεύω πως ότι έχουμε κάνει τη φετινή σεζόν και ελπίζω πως θα τελειώσουμε τη σεζόν δυνατά, ίσως να τον πιέσουμε να υπογράψει για εμάς. Είμαστε στα πάνω μας και έχουμε πολύ μεγάλο μέλλον μπροστά μας, μιας και θα μετακομίσουμε στο νέο στάδιο», προσέθεσε.