Βαθμολογία

Πήρε Δωματά η Ερμιονίδα

Η ανακοίνωση: «Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις της Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε, με στόχο την ποιοτική και ποσοτική ενίσχυση του << ρόστερ >> της ομάδας.

Σήμερα αποκτήθηκε ο 22χρονος επιθετικός Γιάννης Δωματάς από τον Α.Ο Γιούχτας ( ομάδα Γ΄Εθνικής από την Κρήτη ). Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής τις αγωνιστικές σεζόν από το 2012 έως και το 2014 αγωνιζόταν με την Π.Α.Ε ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (29 συμμετοχές – 4 γκολ ), την σεζόν 2013 – 2014 δανεικός από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ στην Π.Α.Ε ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ( 7 συμμετοχές – 2 γκολ ), και την τρέχουσα σεζόν επίσης δανεικός από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ στον Α.Ο Γιούχτας. Καλωσορίζουμε τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή στις τάξεις της ομάδας μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής ώστε να ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη που δείξαμε στο πρόσωπό του και στην ποδοσφαιρική του αξία.

Σήμερα επίσης λύθηκε το συμβόλαιο με την Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Π.Α.Ε του ποδοσφαιριστή Αντώνη Λαζάρου. Το Δ.Σ της Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε ευχαριστεί τον εν λόγω ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται το καλύτερο για το ποδοσφαιρικό και προσωπικό του μέλλον».