Βαθμολογία

Ο Τζιούρας λύγισε την Δήμητρα

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζιούρα που πέτυχε δύο γκολ, ο Ελευθεριακός κατάφερε να πανηγυρίσει μια συναρπαστική εντός έδρας νίκη απέναντι στην Δήμητρα Αγιάς με σκορ 3-2. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι που έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Ο Τζιούρας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 8' για τους γηπεδούχους, ενώ δύο λεπτά αργότερα το έργο της Δήμητρας έγινε ακόμη πιο δύσκολο, καθώς ο Μπίμπας αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για διαπληκτισμό με αντίπαλο.

Στο 20' ο Τζιούρας είχε και δοκάρι, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Ελευθεριακός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Καραφίλι να κάνει το 2-0.

Η Δήμητρα αντέδρασε και στο 35' είχε και αυτή δοκάρι με Φλώρο, ενώ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60' ο Τσιάμπας μείωσε σε 2-1.

Και πάνω που οι "κιτρινόμαυροι" έδειχναν να παίρνουν τα πάνω τους, στο 70' ο Βασίλης Σαμαράς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, αφήνοντας την ομάδα του με εννέα.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο 90' ισοφάρισαν σε 2-2 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Τσιάμπα.

Όμως ο Τζιούρας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς με δικό του γκολ στο 90' + 3' διαμόρφωσε το τελικό 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τον Ελευθεριακό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τζιούρας αφιέρωσε το γκολ της νίκης στον πολύ καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του Βασίλη Σαμαρά, που είχε αποβληθεί λίγο νωρίτερα.

ΑΕ Δήμητρα Αγιάς: Στάμος, Βασιλόπουλος, Γιουρέλης, Χαϊδούσης  (70' Καραντάνος), Μπίμπας, Μητρακόπουλος (46' Πότσης), Αντωνίου, Τσαγκαλάς, Φλώρος, Σαμαράς, Τσιάμπας.

Διαιτητές: Τσιτρούλης Θ., Ντανταλής Α., Καραμαγκιόλας Ε.