Βαθμολογία

Ο Στεφανίδης επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Νέστορα Στεφανίδη. Ο 30χρονος στράικερ (13/4/1984) υπήρξε βασικός στόχος στα σχέδια των Ηλία Θεοδωρίδη, Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών τους για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Φορώντας τη φανέλα σημαντικών ομάδων, όπως η ΑΕΛ, ο Ηρακλής, αλλά και ο Αγροτικός Αστέρας στην πρώτη του θητεία (2009-2011) στον Εύοσμο, ο Νέστορας υπήρξε δεινός σκόρερ και λόγω της φήμης του υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για την απόκτηση του κατά τη διάρκεια της τρεχούσης μεταγραφικής περιόδου.  

Ωστόσο, όπως ο ίδιος παραδέχεται, οι συζητήσεις με τους Θεοδωρίδη, Αμανατίδη, αλλά και η συνολική πρόοδος του συλλόγου, ήταν άκρως ικανοποιητικοί λόγοι για να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Αστέρα ύστερα από τέσσερα χρόνια. Στην πρώτη μου θητεία εδώ έζησα όμορφες και στιγμές και έκανα καλούς φίλους. Στα χρόνια που μεσολάβησαν άκουγα συνεχώς καλά λόγια για την πρόοδο του συλλόγου λόγω και της παρουσίας του κυρίου Θεοδωρίδη. Σημαντικός λόγος για την επιστροφή μου είναι και ο Περικλής Αμανατίδης, με τον οποίο έχω ξαναδουλέψει και πιστεύω σε αυτόν». 

Ο Νέστορας ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον Αστέρα λίγες μέρες πριν το εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και δηλώνει πως ανυπομονεί να αγωνιστεί: «Είμαι εδώ για να αγωνιστώ και να βοηθήσω. Περιμένω πως και πως το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για να ξεκινήσω το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου με τον Αγροτικό Αστέρα. Θα είναι ένα δύσκολο μας, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».