Βαθμολογία

Σπανός: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας»

Δήλωση με την οποία καλεί τα μέλη της ΚΕΔ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να θωρακίσουν την ισονομία και το 50-50 για όλες τις ομάδες, εξέδωσε ο Γιώργος Σπανός.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του Περιστερίου, στάθηκε στο πέναλτι που κέρδισε ο Πανθρακικός στην αναμέτρηση της Κυριακής με το οποίο τρίτωσε το κακό. Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σπανού:

«Μετά από την ακύρωση κανονικού γκολ από τον βοηθό Ευθυμιάδη στο ματς με την Καλλονή που μας στέρησε δύο βαθμούς καθώς και την άδικη αποβολή του Πίτου Γκασία από το διαιτητή Σιδηρόπουλο στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, το κακό τρίτωσε με το ανύπαρκτο πέναλτι που κατελόγισε ο διαιτητής Παπαπέτρου χθες στην Κομοτηνή και το οποίο αν δεν είχε δοθεί σίγουρα με την εικόνα του αγώνα θα είχαμε φύγει νικητές.

Κύριοι της ΚΕΔ πρέπει επιτέλους να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να αναγνωρίσετε τα λάθη σας όπως κι εμείς αναγνωρίζουμε τα δικά μας λάθη. Βρείτε τις λύσεις για να θωρακίσετε την ισονομία και το 50-5ο για όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες ορίζοντας ικανούς και έντιμους διαιτητές γιατί τα περιθώρια στενεύουν…».