Βαθμολογία

«Σωστή απόφαση η ξεκούραση του Στέρλινγκ»

Την απόφαση του Μπρένταν Ρότζερς να δώσει ανάσες στον Ραχίμ Στέρλινγκ και να του επιτρέψει να κάνει ολιγοήμερες διακοπές, υποστήριξε ο Τζέιμι Κάραγκερ, κάνοντας λόγο για σωστή σκέψη, δεδομένης της ηλικίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων του νεαρού.

Ο 20χρονος φορ των «κόκκινων» έχει ταξιδέψει στη Τζαμάικα για να ξεκουραστεί και απουσίαζε και από το ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός».

Η ομάδα του πήρε τη νίκη (1-0) και χωρίς αυτόν χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Λάζαρ Μάρκοβιτς, με τον Μπρένταν Ρότζερς, πάντως, να διαβάζει και να ακούει αρκετά αρνητικά για το «ok» που έδωσε στον Στέρλινγκ για τις διακοπές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κάραγκερ τόνισε: «Η απόφαση του Μπρένταν Ρότζερς να δώσει ανάσες στον Ραχίμ Στέρλινγκ και να του επιτρέψει να πάει στο εξωτερικό, προκάλεσε σχόλια. Αν το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Σάντερλαντ ήταν αρνητικό, σίγουρα θα το “πλήρωνε” και θα άκουγε από πολλούς πως έκανε λάθος. Πριν από το ματς Κυπέλλου με τη Γουίμπλεντον, ο Ραχίμ είχε περισσότερα λεπτά συμμετοχής από κάθε άλλον 20χρονο στην Πρέμιερ και ο τρόπος που αγωνίζεται, σε αυτό το επίπεδο και με αυτή την ένταση, έχει φυσικά τις συνέπειές του. Το πρόβλημα είναι πως πρόκειται για τον πιο σημαντικό παίκτη της Λίβερπουλ, όπως ήταν και ο Μάικλ Όουεν που αργότερα “λύγισε”. Είναι η σωστή απόφαση αυτή που πήρε ο Ρότζερς».