Βαθμολογία

Ήταν πραγματική Θύελλα!

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε την Κυριακή το πρωί ανάμεσα στην Θύελλα Ελάτειας και τους Καλαρρύτες. Τελικό σκορ 1-0 με το γκολ να σημειώνεται από τα έντεκα βήματα στο 35’ ενώ στο 10’ η Θύελλα έχασε πέναλτι.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κάνοντας φάσεις και κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες. Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με το ένα γκολ της Θύελλας, στην επανάληψη οι Καλαρρύτες πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση όμως δεν τα κατάφεραν.

Στο 75’ αξίζει να αναφέρουμε για την γηπεδούχο ομάδα, πως έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού ο Κίτσιος Κ. που έχει περάσει στο 50’ ως αλλαγή βγήκε με απευθείας κόκκινη. Η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Στο 7’ ο Μπάτζιος είχε ένα τετ α τετ με τον Κουτουρούμπα, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 10’ κέρδισε πέναλτι ο Γάτσιος Γ., το εκτέλεσε ο Σολωμός Θ. στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Στο 25’ σουτ του Πάσχου η μπάλα στο δοκάρι, στο 35’ κέρδισε πέναλτι ο Πάσχος το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-0.

Στο 42’ ο Κοταρέλας δεν πρόλαβε να πλασάρει στην μικρή περιοχή. Στο 72’ δυνατό σουτ του Κίτσιου Γ.Θ. η μπάλα έξω από την συμβολή του «Γ».

Θύελλα Ελάτειας: Κουτουρούμπας, Σολωμός Θ., Γεωργαντάς, Γουγουλιάς, Στογιάννης, Κοσμάνος, Πάσχος, Κίτσιος Γ.Κ., Μηλιώνης (91’ Σδράγκας), Κίτσιος Γ.Θ., Χατζής Σ. (50’ Κίτσιος Κ.).

Καλαρρύτες: Σουπεκιώτης, Γιοβάνος, Φασούλας, Μουστάκας, Μπρατάν, Κουλούρης (70’ Ντόντα), Κωταρέλας, Δασκαλόπουλος (65’ Βιλανάκης Ν.), Ορλάντο (46’ Οντρέου), Κωσταντάς, Μπάτζιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου, Ρεντόπουλος Παπαχατζής.