Βαθμολογία

Καταιγιστική η Αναγέννηση

Ευρεία νίκη με σκορ 4-0 πήρε η Αναγέννηση Φαρσάλων, που κέρδισε στην έδρα της και με αυτό το σκορ τον Μυραϊκό, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και όπως φανερώνει το σκορ, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Μόλις στο 14ο λεπτό, ο Ρούμπας από τα 30 μέτρα, έκανε το 1-0. Στο 35’ ο Τζερεμές βρήκε με πάσα τον Χριστοδούλου και αυτός έκανε το 2-0, ενώ στο 40’ ο Τζερεμές και πάλι, τροφοδότησε τον Γιάννη Θεοχάρη αυτήν την φορά, με τον τελευταίο να κάνει το 3-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση κατάφερε να φτάσει και σε τέταρτο τέρμα, όταν ο Τζερεμές με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-0, στο 85ο λεπτό.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Βασίλης Κατσιαούνης): Γκατζανάς(65’ Αρχοντής), Κούρο, Μπουλάρι, Μπόγκας, Τριανταφύλλου(56’ Αλεξίου), Ρούμπας, Θεοχάρης Ι., Χριστοδούλου, Τσάμπας, Τζερεμές, Βότσης(78’ Δημητρόπουλος).

Μυραϊκός(Θανάσης Κατσανούλης): Καραφέριας, Μπλιάτσιος Στ., Ζαχαριάς, Σώκος(46’ Κωσταρέλος), Βλάνδος, Μπαντούλης, Κυριακάκης, Ζαφειρίου(78’ Κατσανούλης), Μπλιάτσιος Κ.(40’ Τσιάρας), Καραγιάννης, Νέστορας.

Γιώργος Μητσιούλης